POSTET / 07.12.2013
Mitt kamerautstyr

Heihei!

Etterhvert som jeg har blogget, har jeg fått endel spørsmål om hva slags kamerautstyr jeg har. Jeg har lenge tenkt på å lage et eget innlegg om det, såå da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå. Etter jeg startet å blogge, har jeg blitt myye mer interessert i foto og redigering. Da er det veldig gøy å ha kamerautstyr som er bra nok, så bildene man tar også blir bra nok. Det er også mange som har spurt hvor jeg redigerer bildene mine, og det gjør jeg for det meste i Gimp og Photoshop CS6.

 

Jeg bruker kameraet Canon eos 550d, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg tror jeg snart har hatt det i tre år, og det funker fortsatt like bra. Neste gang jeg skal kjøpe meg kamera, er drømmen å kjøpe et av kameraene i Canon eos 5d mark serien, men det kommer nok til å bli en god stund til enda, heeh.

 

 

 

Canon 50mm ef. 1.4: Dette er det objektivet jeg bruker mest. Det som er så bra med dette er at bildene blir ganske lyse selv om det er mørkt "i luften". Dette er på grunn av at det "slipper inn" så mye lys. Itillegg til å slippe inn mye lys, gjør den bakgrunnen veldig uklar, noe jeg synes blir veldig fint på bilder. Over ser dere noen bilder som er tatt med dette objektivet. Det eneste som er litt negativt med det, er at den ikke går ann å zoome med, og så er det i utgangspunktet ganske zooma inn, så derfor må man stå ganske langt i fra det man skal ta bilde av - men det er ikke noe problem! :-)

 

 

 

Sigma 10-20 mm F.4-5.6 EX DC. Dette er det nyeste objektivet mitt, som jeg viste dere for ikke så lenge siden. Jeg har ikke rukket å tatt så mange bilder med det enda, men jeg har tatt noen, og jeg har vært veldig fornøyd med det. Det som er spesielt med dette objektivet er at det blir myevidvinkel med det, det vil si at bildene blir litt "fisheye"-aktige, noe jeg liker veldig godt!

 

- Åshild


Tiffany & Daisy
Har det samme objektivet (50mm 1.4f) bare til nikon :D er kjempe fornøyd med det ^_^
07.12.2013, 18:18
blog/website: http://tinydays.blogg.no
maded
åååå jeg ønsker meg objektiv til jul :p
07.12.2013, 18:32
blog/website: http://maded.blogg.no
Anne Solveig
Love it!
07.12.2013, 19:23
blog/website: http://annesolveig.nl
vildemta
love it! du tar superfine bolder
08.12.2013, 03:47
blog/website: http://vildemta.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits