POSTET / 12.01.2014
Anbefaling: selvbruning

Hei! I dag tenkte jeg at jeg ville anbefalle en selvbruning til dere. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har prøvd maange ulike selvbruninger uten å bli fornøyd. Men hittil har jeg funnet en favoritt som jeg er veldig fornøyd med. Den gir en veldig fin og naturlig farge, som holder seg lenge. Here you go! Jeg vil også si at dette innlegget ikke er reklame.

Denne kremen er fra Xen-Tan, og heter "Dark Lotion Absolute Luxe". Jeg bestilte den i fra Feeluniqe.com, som er en amerikansk side, der den var mye billigere enn i norge. Men da jeg fikk den, kom det toll i tillegg, noe som gjorde at den likevel ble mye dyrere enn norsk pris. Så dersom dere skal bestille den, anbefaler jeg dere å bestille den fra en norsk side :-)

Før påførte jeg selvbruning bare med hendene, noe som medførte at fargen ble superskjoldete og ujevn, og dagen etter var jeg helt oransj inne i håndflatene. Men da jeg startet å påføre den med en "selvbruninghanske", ble fargen mye jevnere og jeg slapp å få oransje håndflater. Man får kjøpt de hos Vita, Kicks osv.

Dette er skrubben eller peelingen jeg bruker. Før man tar selvbruning er det veldig lurt å peele huden - da fjerner man de døde hudcellene og dermed får et jevnere og finere resultat. Skrubben gjør også så fargen holder lengre. Denne er fra Nivea, og jeg kjøpte den på HM.

Har du noen selvbruningtips?

- Åshild


Maud Graatrud
Om du får selvbruning på hendene, eller du MÅ få den av fort, skrubb med zalo! :)
12.01.2014, 12:48
blog/website: http://maudgraatrud.blogg.no
Miriam
Hva koster den ?
12.01.2014, 14:06
Kamilla Haaland
Jeg syntes st.tropez sin graual tan er god :)
12.01.2014, 18:01
blog/website: http://kamillahaaland.femelle.no
krist.in
Jeg elsker st.tropez sin selvbruning, både moussen og gradual tan. Det beste er å bruke sånn vott som du har, såå mye å si !
12.01.2014, 18:58
blog/website: http://krist.in
Marlene Nilsen
kan vi få se bilder av deg etter selvbruning , nesten alle legger bare gjør ditt og gjør datt så blir det bra , men får jo aldri se noen bilder av at det faktisk blir bra :(
12.01.2014, 19:58
blog/website: http://marlenenilsen.blogg.no
Veronica.l
JA, endelig noen som har en anbelfalling på bloggen som man ikke får betalt for! Du er super, stå på!
12.01.2014, 21:23
:)
Feelunique er ei britisk side, (kanskje derfor du blingsa på tollgreiene då pund har mykje høgare kurs i forhold til NOK enn dollar;-)) og dei betalar tebakars toll/moms dersom du sparar på kvitteringa og gjer slik som det stend på denna bloggen her: http://ingunnss.blogg.no/1299778591_fremgangsmte_for__f_r.html :)

ellers så plagar eg å kunne trekkje frå ca 3 pund per produkt ein kauper der, som æ frakta. Sø om det stend at det kostar 22 pund, så kjem det 19 på verdien på pakka :)
12.01.2014, 21:50Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits