POSTET / 09.02.2014
Sju funfacts om meg

Hei!

I dag våknet jeg klokken ni helt av meg selv, noe som er veldig tidlig for meg på en søndag. Jeg sovnet vel og merke klokken ni i går kveld da, så da var det ikke så rart at jeg våknet litt tidlig. Jeg tenkte jeg ville skrive et innlegg med litt funfacts, eller det er vel heller litt funstories fra mitt liv. Kan ikke garantere at alle storiene er funstories heller, men jeg har hvertfall funnet noen rare/teite/morsomme ting og skrive. Hehee, here you go!

♦ Fra jeg kanskje var 8 år og til jeg var rundt 15 år (heeh, ops, det var bare i fjor det), hadde jeg en skikkelig obsession på leverpostei og banan sammen som pålegg på brødskiven. Haha. Det var faktisk noe av det beste jeg visste, og jeg syntes det kunne måle seg med nugatti liksom, godt synes jeg det var. U should try it. Vel og merke, smakte jeg på det igjen for litt siden, og for å si det sånn skjønner jeg ikke hvorfor jeg jeg likte det så godt, hehe.

♦ I åttende klasse fikk jeg min første gullfisk. Han (jeg vet egentlig ikke om det var en mann eller dame) var en kjempesøt fisk, og het Gary. Desverre fikk han et veldig kort liv. 14 dager etter jeg hadde fått han, fant jeg han flytende på toppen av akvariumet sitt. Da var han død, og han hadde myglet (wat?!). Jeg husker jeg ble skikkelig lei meg og gråt masse, og jeg klarte heller ikke dra på fotballtrening den kvelden :(:(

♦ I fra jeg var 8 til 10 år, kjøpte jeg notatbøker heele tiden. Haha. Kjøpte liksom mange flere notarbøker enn barbie, bratz, leker, klær, osv. Husker mamma ga meg forbud mot å kjøpe notatbøker en periode, for jeg skrev aldri i de, men bare fylte opp alle bokhyllene vi hadde. Haha, herregud, forbud mot å kjøpe notatbøker. Men forbudet til mamma stoppet ikke meg, og jeg tror jeg brukte alle pengene jeg fikk til jul og bursdag på notatbøker. Jeg var en liten rebelsk kiddo med en stor kjærlighet for notatbøker, skjønner dere ;););)

♦ Dagen etter Justin Bieber konserten, skulle jeg og Vilde ned til The Thief for å se om vi fikk øye på Justin. Da vi gikk gjennom Rådhusgaten, så vi to personer komme joggende på fortauet på andre siden av gaten. Plutselig tar Vilde tak i armen min og sier "ÅSHILD, ER IKKE DET DAN KANTER?!". Haha, da var det faktisk Dan Kanter og en av danserene til Justin som var på joggetur. Haha. Jeg og Vilde startet og springe etter de. Etter kanskje en kilometer fikk vi tatt de igjen, og spurte om vi kunne ta bilde. Men uheldigvis passet det ikke, og Dan svarte "No, I'm sorry, we have to run". Haha, det var hvertfall dødsgøy og se både han og danseren!

♦ Når vi alikevel har litt celebritytalk her, kan jeg jo fortelle en annen celebritystory, hehee. Da vi skulle på VG lista topp 20 i Oslo i fjor, hadde vi akkurat vært og handlet litt mat og satt på en benk på Aker Brygge og ventet på at konserten skulle starte. Plutselig sier Trine "Er ikke det danserene til Jason Derulo som kommer gående? Og er ikke det Jason Derulo?" Jeg og Mari kaster fra oss det vi har i hendene, og springer bort. Etterhvert har Trine fått samlet tingene etter oss (haha), og kommer bort hun også. Vi får både snakket og tatt bilde med han. Etter han hadde vært i Oslo la han ut en video hvor vi faktisk er med litt med i. Den kan dere se her, vi er med bittelitt 0.05.

♦ I fjor vinter datt jeg og skadet hånden min på isen. Haha, dette gjorde så jeg fikk tidenes ekleste og største hand. Den hovnet opp syyykt mye og etterhvert fikk jeg nesten ikke tatt på votter. Viss der er noe som heter "vottestørrelser", gikk jeg helt sikkert opp fem "vottestørrelser". Heldigvis ble den bra etterhvert, og jeg fikk min vanlige "vottestørrelse" igjen, hehe. 


Hahahaha, æsj!

Når jeg var liten, var jeg med mamma og pappa på shopping. Da hadde jeg så lyst på noen neglelakker, men så sa mamma at jeg ikke kunne få de fordi det snart var jul. Etter masse masing, fikk jeg likevel ikke neglelakkene. Da ble jeg så sint at jeg dro ut av butikken uten å si i fra til mamma eller pappa, og gikk og gjemte meg innerst på en lekebutikk på det samme kjøpesenteret. Siden mamma og pappa ikke kunne finne meg og var sikker på at jeg hadde blitt kidnappet, gikk de til informasjonsgreiene, så de kunne spørre etter meg i mikrofonen. Jeg husker enda hvor mye jeg skvatt da jeg hørte "Kan Åshild Ringhus komme til "Juvelen" der pappaen til Åshild venter på henne", da sprang jeg ut av lekebutikken og rett til "Juvelen" med en gang. Haha, flaut. Det måtte ha vært noen fantastiske neglelakker altså. Som jeg sa, var jeg en liten rebel ;););)

- Åshild


Kommenterer tilbake
Kjempe fin blogg,ta gjerne en titt på vår også:)
09.02.2014, 12:43
blog/website: http://dagligdosen.blogg.no/
Vero
Søt du er!
09.02.2014, 12:51
blog/website: http://weronikabs.blogg.no
Eirin Dolve
Haha, leverpostei og banan? Høres ikke godt ut akkurat!
09.02.2014, 13:07
blog/website: http://eirindolve.blogg.no
Andrea Olsen Lundestad
Du er så utrolig nydelig:-)
09.02.2014, 15:00
blog/website: http://andrea0lsen.blogg.no
Ingrid
Dan kanter er gitaristen til justin, ikke danseren
10.02.2014, 02:11
Maja
Hahahha synes dette er så utrolig morsomt å lese :D
10.02.2014, 15:47
Oddbjørg
Hvorfor bare sju ? :) bare lurer alt så
10.02.2014, 15:49
Linn
Når kommer svarene på spørsmålsrunden du hadde for en liten stund siden ? :-)
10.02.2014, 15:51
Hun har ikke hatt noe spørsmåla runde på lenge "Linn" og de hun har hatt har hun nok gitt deg svar på om du lurte på noe :)
10.02.2014, 15:54
Kari
Søt du er
10.02.2014, 15:57
Andrea
hahaha, ler så masse av det med notatbøkene! :D
10.02.2014, 21:05Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits