Hei!

Wow, jeg har vært så utrolig treig til å svare på spørsmålsrunden min, men nå kommer endelig del to. Håper dere liker den!

Hvor kjøpte du Levis jakken din? Jeg kjøpte selve jakken på Velouria Vintage på Grünerløkka, naglene kjøpte jeg på Ebay og så tok jeg og festet de på selv på skuldrene. 

Hva er ditt største ønske? Hmm, jeg synes alltid sånne spørsmål er litt vanskelige. Men akkurat nå er mitt største ønske å være lykkelig, noe jeg forsåvidt også er, så det blir vel heller det å fortsette og være lykkelig. Jeg har hatt endel sykdom i min nærmeste familie det siste året, så da ønsker jeg også at sykdommen skal forsvinne. Hva gjør du på fritiden? På fritiden elsker jeg og være med venner, noe jeg også bruker veldig mye tid på. Dette er det flere av dere som har spurt om, men grunnen til at jeg skriver såpass lite om hva jeg gjør på fritiden, er fordi jeg har valgt at bloggen min skal først og fremst være en moteblogg og ikke en hverdagsblogg. Men når det er sagt, så synes jeg det selv er utrolig gøy å lese hverdagsblogger, så dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen hverdagsinnlegg i ny og ne.

Favoritt kjendis? Jeg har egentlig mange favs når det kommer til kjendiser, men jeg kan jo nevne noen av de; Jenny Skavlan, Fanny Lyckman, Tone Damli, Kardashian familien (er blodfan) og ofc Justin Bieber da ♥♥♥♥

Din beste og verste side? Jeg er en person som er veldig glad. Jeg blir veldig fort glad for småting også, noe som jeg egentlig er veldig glad for. Wow, nå ble det mange "glad" her. Men hvertfall, så skal det ikke så mye til før jeg får en liten ekstra glede i hverdagen. For eksempel viss vi har et godt pålegg i kjøleskapet til forkost, kan det gjøre så dagen min blir så sykt bra, haha. Når det kommer til min verste side, er det nok det at jeg kan være sykt distre. Wow, dere aner faktisk ikke hvor distre jeg kan være. Så fort tankene mine er et annet sted, drar også bevegelsene mine et annet sted. En gang så hadde jeg lagt mobilen min i kjøleskapet, ille kan det faktisk være.... :(

Hvor stor familie har du? Min nærmeste familie består av mamma, pappa og broren min (og så hunden min da).

Hvordan har du det nå, har du det fint? Synes sånne spørsmål er superhyggelige! ♥ Jo, jeg har det ganske bra for øyeblikket. Jeg er lykkelig, noe jeg er veldig takknemlig for. Selvfølgelig er det ting i livet mitt også som ikke er så sykt fett i tillegg til at jeg også har noen nedturer som alle andre, men jeg har flest oppturer noe som gjør at "helheten" blir veldig lykkelig. 

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Helt i fra første dagen jeg oppdaget "blogg", har jeg alltid vært fan. Den første tiden, hadde jeg utroolig lyst til å starte en blogg selv, men turte ikke. Etter kanskje et år som kun bloggleser lagde jeg meg min første blogg, som inneholdt tusenvis av farger i designet og jeg blogget på nynorsk, vel og merke nynorsk med endel skrivefeil, haha. Etterhvert slettet jeg den første bloggen og opprettet denne i stedet i 2011. 

Favoritt apper? Mine absolutte favoritter når det kommer til apper, er VSCO cam og afterlight.

Nå må jeg runde av, men dersom du har flere spørsmål, er det bare og spørre i kommentarfeltet :-)

- Åshild 


Åå så fine bilder! Men har sett en god del har spurt om hvor de wöllf-tskjortene er fra, og lurer veldig selv på hvor de er fra... Såå, hvor er de fra? :)
28.05.2014, 18:59
Ida
Hvilken by bor du i?

Hvilken bunad har du?

Bilde av den og bestevenninda/bestevennindene dine?

Bilde av deg i bikini?
29.05.2014, 14:56
Carsla
Lovely blog & cute style! Looking forward to your future posts. :D

<3 Carsla

Founder & CEO of Connect-the-Cloths

www.connect-the-cloths.com

http://blogspotter.co/connect-the-cloths/

A stylist, foodie, & writer?s blog in development.
29.05.2014, 18:09
SANDRA
HVordan klarte du å få helt blomstete/roser bakgrunn på mobilen i innlegget om musikk ?
29.05.2014, 22:53
Amanda
Hvor/hvordan redigerer du bildene dine på bloggen og instagram?

Favoritt butikk?

Hvor har du kjøpt de svarte ''støvlene'' dine som var ganske inn i 2012?
01.06.2014, 22:46
Åshild Ringhus
SANDRA: Det var rett og slett et bilde jeg hadde på mobilen :-)
02.06.2014, 00:10
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits