POSTET / 18.06.2014
Anbefaling: neglelakker

Hei dere! I dag tenkte jeg og komme med et par neglelakk tips. I det siste har jeg fått skikkelig en skikkelig "hang up" på neglelakker, og skifter farge på neglene flere ganger i uken. Jeg har nesten blitt så glad i å lakke neglene at det har blitt en uvane, haha, for all lakkeringen fører til at flere av rommene i huset stinker neglelakk og neglelakkfjerner, hehe ops. I det siste har jeg også kjøpt flere lakker i fra ulike merker, og dermed funnet mine favoritter. De lakkene jeg liker aller best er de i fra Isadora og Essie, prisen er ganske mye høyere enn f.eks lakkene fra Depend, men fargen holder seg dermed mye lengre.

Det å ha stelte negler synes jeg er utroolig fint. Før lakket jeg neglene mine så og si aldri, men nå er det sjelden jeg går en dag uten. Desverre er jeg ikke en av de som ble født med superfine hender og negler, men heller litt mannlige(?) fingrer og skjøre negler :(:(:(. Men for å gjøre det beste ut av situasjonen (haha, lol), har jeg lakket disse stubbene av noen fingrer med fransk manikyr. Derfor ville jeg vise dere mine favoritter når det kommer til fransk manikyr. 

Alle lakkene er kjøpt på Lindexfra Essie, i fargen Spaghetti StrapFra Isadora, i fargen Tip White

I tillegg til disse to, bruker jeg en Top Coat i fra Essie. Dersom du ønsker et litt langvarig resultat, bør du bruke en top coat som du tar litt utenfor hele neglen for på en måte å "forsegle" lakken.
Her ser dere resultatet. Dersom noen lurer på hvor ringene er fra, er de fra HM.

Har du noen neglelakk favoritter?

- Åshild


Liv Judit
Essie sine neglelakker er helt geniale!
18.06.2014, 16:50
blog/website: http://livjudit.blogg.no
Ida Andreassen
Denne var nydelig :)
18.06.2014, 18:34
blog/website: http://idajand.blogg.no/
Sigrid A
Er den hvite neglelakken fra Isadora pigmentert? Leter etter en fin hvit neglelakk, som man ikke trenger og ta mer enn 1-2 strøk for å få det fint.
18.06.2014, 22:19
blog/website: http://sigrida.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits