POSTET / 08.07.2014
6 skjønnhetstips

Hei! For litt siden kom jeg over denne artikkelen, hvor ulike redaktører for Elle over hele verden hadde delt sine beste skjønnhetstips. Da jeg leste igjennom tipsene, fant jeg noen jeg likte ekstra godt som jeg ville dele med dere. Here you go!

Det er viktig å være tolmodig når man prøver nye produkter, for eksempel en ny krem mot kviser. Det tar minimum 28 dager før du ser effekten av et nytt produkt, så dersom du ikke ser resultater med én gang burde du ikke kaste kremen, men heller være litt tolmodig. Haha, dette var virkelig et tips jeg hadde bruk for. Når det kommer til kremer og andre skjønnhetsprodukter, forventer jeg at de skal fungere første dagen etter jeg har brukt det. Men nå forstår jeg altså at det skal litt med tid til for å se resultat, enn bare én dag.

♥ Drikk mye vann, da kvitter kroppen seg lettere med avfallstoffer og gjør huden fuktig og glødene. Dette er ikke akkurat et "nytt" tips, men jeg tror vi alle har bruk for en påminnelse om at vi må drikke nok vann. Hvertfall merker jeg at dersom jeg skal få i meg mye vann, må jeg har en flaske tilgjengelig hele tiden. Jeg håper virkelig at jeg klarer å få det som en vane etterhvert.

De beste antiage-produktene, er de produktene som inneholder SPF, altså solfaktor. Dersom du bruker litt solfaktor hver eneste dag, vil du unngå både rynker og pigmentflekker. Dette tipset er nok ikke aktuelt for alle leserene mine, I guess, hehe. Men dersom man vil forebygge en "gammelhud", er det smart å bruke litt solfaktor helt i fra ung alder. 

Når makeupartister skal lage ekstra lange og tykke vipper, bruker de å legge et lag med forlengende maskara og deretter bruke et lag volumgivende maskara. 

♥ Når man skal legge foundation er det lurt å bruke to ulike farger, en lys og en mørk. Den lyse fargen legger man i midten av ansiktet og i kinnene, og den mørkere fargen legger man i sidene av ansiktet og under kinnbenene. Det gjør så ansiktet får en naturlig og fin skygge. Dette har jeg prøvd i noen dager, og jeg synes resultatet blir mye finere og mer naturlig med to farger.

For å få neglelakken til å sitte ekstra godt, kan du påføre en topcoat langs hele neglekanten og under neglen for å forsegle lakken og forhindre at den flaker seg. 

Har du noen bra skjønnhetstips?

- Åshild


Ingrid
Gode tips :)
08.07.2014, 13:44
blog/website: http://imsen.blogg.no/
Ida Andreassen
Mange gode tips :)
08.07.2014, 14:27
blog/website: http://idajand.blogg.no/
Er du modell for wildfox? Kan du ha spørsmålsrunde soon? (Svar i innlegg, ikke i kommentar for da ser jeg ikke svaret..)
09.07.2014, 17:59
hvor er denne t-skjorten fra? digger den!
20.08.2014, 20:00Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits