POSTET / 19.07.2014
8 fakta om meg

Hei! Da tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg med litt fakta om meg. For å si det sånn så er det ikke så veldig mange 'nødvendige' fakta i dette innlegget, men heller helt unødvendige fakta - rett og slett noen funfacts :-)

♦ En periode cravet jeg sykt på tørkede erter, fetaost og karamell. Altså, ikke alt dette sammen i en matrett (haha, æsj), men hver for seg. For eksempel fetaost kunne jeg spise til hva som helst (nesten), men så gikk jeg lei, men nå elsker jeg det igjen.

♦ Noe av det mest irriterende jeg vet er sokker som er hull i på stortåa. Det er så ubehagelig, og det er sjelden jeg blir så oppgitt (haha), som når jeg har tatt på meg en sokk som jeg merker det er hull i.

♦ Når jeg ser på tv, ser jeg faktisk uvanelig mye på nyheter og spesielt på nyhetskanalen, haha. Det er rett og slett fordi jeg synes det er veldig interessant og så får jeg nesten litt "panikk" dersom jeg ikke aner hva som skjer/har skjedd rundt omkring i verden. Merkelig greie, men det kunne være en fordel når vi hadde quiz på ungdomskolen, lol.

♦ Jeg synes hvite marmorbygg er så utrolig fint, og jeg har lagret så mange bilder av marmorhus på mobilen. En av drømmene mine for fremtiden, er å bo i et marmorhus/blokk enten i London eller New York.

♦ Leser så og si aldri bøker, men dersom jeg først finner en bra en, leser jeg den alltid flere ganger. Det samme gjelder forsåvidt filmer, jeg ser sjelden en ny film, men jeg ser heller en film jeg vet jeg liker flere ganger.

♦ Rett før jeg fikk min første mobil, ønsket jeg meg så mobil at jeg klipte ut bilder fra Elkjøp-reklamer, limte på en stein og så lekte jeg at det var mobilen min. Haha, herregud.

♦ Jeg er mye mer glad i faget matte, enn språkfag. Har hatt tysk i fire år, men kan så vidt si to tyske setninger. Har et år igjen med tysk og da skal vi ha tysktentamen og kanskje tyskeksamen (!!!). Fy fader, jeg må lære meg så mye tysk i sommer :(:(

- Åshild


Julie
Så kule fakta, å så fine bilder av deg ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)
19.07.2014, 18:54
blog/website: http://www.juliielilles.blogg.no
Hannehm
ååh, herlig innlegg :)
19.07.2014, 19:12
blog/website: http://hannehm.blogg.no
Tina Mari
DU ER SÅ FIN!!
19.07.2014, 21:19
Michaela
Don't stress about learning German in the holidays, I'm sure you're gonna make it and get a good grade! Meanwhile here's a little exersice for you: Ich liebe deinen Blog!:P
19.07.2014, 21:44
blog/website: http://michaelasc.blogspot.de
innlegg om favoritt bøker og filmer?:D
19.07.2014, 22:42
minlangehistorie
Haha der lærte jeg noen nye ting om deg :) slike innlegg er så morsomme :)
19.07.2014, 23:50
blog/website: http://minlangehistorie.blogg.no
Marita Solheim
Så pen du er :-)

Morsomme fakta. Vi har faktisk masse til felles!
20.07.2014, 01:11
blog/website: http://www.maritasunshine.blogg.no
Jennytorkehagen
serr, du er så sykt pen, har utrolig fin stil og virker super herlig! Hadde blitt så utrolig glad om du ville stikke en tur innom bloggen min:)) Leser bloggen din hver daag!
20.07.2014, 01:18
blog/website: http://jennykt.blogg.no
Ane
Hei igjen:) kommer med flere London spørsmål hehe

Er det verdt å reise til Bicester Village outletet? Bruket man en hel dag der og er det enkelt å finne transport fra London dit?

Tusen takk for svar!:)
20.07.2014, 11:15
Ida Andreassen
wow. du er utrolig pen. også mange bra funfacts, haha
20.07.2014, 14:27
blog/website: http://idajand.blogg.no/
Marte
Jeg vet ikke om du selv er klar over det, men synes bildene dine er så blasse i fargen. Vet ikke om det er du som redigerer det sånn. Men hvis du går gjennom bloggen og insta er alle bildene i duse og mørke farger, sammenlignet med de andre stor bloggerne. Som Eirin Kristiansen og Kristina Andersen. Dette var ikke vondt ment men håper det kanskje vil ringe en bjelle om at det er på tide å kutte ut mørke duse farger på bildene. Er så lite liv i bildene. Til og med sommer bildene og det er jo trist
20.07.2014, 23:57
Rebecka
Hvordan har du laget blomsterkransen din? :)
22.07.2014, 21:18
Åshild Ringhus
Rebecka: Hehe, jeg tok rett og slett og la ulike blomster oppå hodet og så festet jeg de med hårklyper :)
26.07.2014, 13:32
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits