POSTET / 21.07.2014
Mine London tips

Hei! 

Siden kameraet mitt ble litt ødelagt sist uke, har jeg ikke fått tatt så mange antrekksbilder til dere som jeg hadde tenkt. Jeg fikk melding av Elkjøp i dag om at det var ferdig, så da får jeg hentet det senere i dag. Men inntil da tenkte jeg og komme med noen London tips til dere. Dersom dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg absolutt elsker London. Byen er helt fantastisk, engelskmenn er de hyggeligste menneskene jeg vet om og shoppingen er amaaazing. Jeg har bare vært i London to ganger, så jeg kan ikke si at jeg er lommekjent, men jeg har hvertfall noen tips jeg kan dele med dere. 

Lag en liste. Mitt første tips til dere er å lage en liste med ting du har lyst til å oppleve i mens du er der, da sparer man mye tid og får kjempemasse ut av turen. Det samme gjelder forsåvidt med shopping, lag en liste over butikker du har lyst til å besøke og over ting du har lyst til å kjøpe. 

Hotell. Dersom du skal til London, anbefaler jeg og finne et hotell som er i gåavstand til Oxford Street. Begge gangene jeg har vært der har vi bodd på hotell som har vært i en annen "bydel", og dermed har vi måtte tatt undergrunnen hver dag. Dersom man bor ganske sentralt slipper man og ta undergrunnen og kan heller gå, dermed sparer man både tid og penger. 

Bicester Village. Da jeg var i London i år, hadde vi en dag der vi dro inn til Bicester Village. Det er en liten "landsby" der det kun blir solgt kjente merkeklær i fabrikkutsalg, det vil si at er det mye billigere enn ordinær pris. Her snakker vi merker som Celine, Mulberry, Michael Kors, Burberry osv. Lover dere, det er shoppingheaven! Bicester Village lå litt utenfor London, så vi måtte ta tog og så en buss som het "shoppingexpress" som gikk direkte dit, men det gikk veldig fint.

Westfield. Dersom det er stygt vært eller man har lyst til å gå inne på et senter, anbefaler jeg å ta turen til Westfield. For og komme dit tar man Central Line (undergrunnen) til White City eller Shepard's Bush. Senteret er enormt, med over 300 kjente butikker. Her finner man blant annet Hollister, Victoria's Secret, Forever 21, Urban Outfitters og Primark. 

Harrods. Herregud, for et senter! Dit dro vi innom mest for opplevelsen, for alt av klær hvertfall var sjukt dyrt der. Overalt i senteret var det sikkerhetsvakter, og jeg er sikker på at de var kjempelei av nysjerrige turister, sånn som meg og paps som gikk med Umbro sekk og regnjakke, hehe. Men det å bare være der inne var en opplevelse i seg selv. Vi var ikke i alle etasjene, men det vi rakk og se var helt crazy hvertfall.

Madame Tussauds. Den ene dagen hadde vi bestemt oss for å dra på Madame Tussauds, men vi hadde ikke tenkt på at det var lurt å kjøpe billetter før så vi slapp og stå i laange billettkøen. Vi sto i kø i ca en time, da vi fikk vite at det minst var en time til og vente. Så da droppet vi det og det ble ikke noe annet enn bare en tissepause for meg på Madame Tussauds (noe som forsåvidt også innebar køventing) :(:( 

Har du noen Londontips?

- Åshild


Maren
Mine tips er bare kos deg og se det du får sett :) er så mye fint der, London er en så fin by:) men fine tips du har, det med liste er nok lurt :)
21.07.2014, 14:36
blog/website: http://minlangehistorie.blogg.no
Ida Andreassen
warner bros studios harry potter tour , var definitift det beste jeg opplevde når jeg var der i vinter :) var utrolig kult å se de ekte settene fra filmene. uforglemmelig opplevelse!
21.07.2014, 17:09
blog/website: http://idajand.blogg.no/
Ane
Tusen takk for tipsene!:)
21.07.2014, 17:37
Kari
Et mye bedre innlegg og bilder. Er fint når bildene får beholde fargene. En må da gå lei av å duse fargene hele tiden. Kenza og nettenestea er noen du burde se opp til når det kommer til farge på bildene. ;) ansiktet ditt gløder mer når du ikke redigerer fargene.
22.07.2014, 00:15
Kari
Et mye bedre innlegg og bilder. Er fint når bildene får beholde fargene. En må da gå lei av å duse fargene hele tiden. Kenza og nettenestea er noen du burde se opp til når det kommer til farge på bildene. ;) ansiktet ditt gløder mer når du ikke redigerer fargene.
22.07.2014, 00:16
Lora
Pleas visit my blog i really care a lot about this.

Thank you

http://fashionresidence.blogspot.com/
22.07.2014, 00:26
blog/website: http://fashionresidence.blogspot.com/
Hvor kjøpte du RL skjortene når du var der og hva betalte du for de? Kunne du bare svart her i kommentarfeltet. Takk!! :)
11.08.2014, 00:45
Åshild Ringhus
Anonym: De kjøpte jeg på Ralph Lauren butikken i Bicester Village og de kostet bare 400 der :)
11.08.2014, 19:01
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits