POSTET / 21.09.2014
Søndagstips: godt å vite

Hei! Denne søndagens søndagstips er rett og slett ulike tips som er greit å kunne. Det er ikke bare sminketips, men tips for alt fra gnagsår til selvbruning. Jeg skal ikke ta credsen for tipsene, for alle disse er tips jeg har blitt fortalt eller lest fra noen svært lure personer.

Få parfymen til å sitte lengre. For at parfymelukten skal sitte lengst mulig, er fuktighet det viktigeste. Dersom man smører seg med en parfymefri body lotion før man tar på seg parfymen, dufter man godt mye lengre.

Bananskal på gnagsår. Haha, dette tipset så jeg på tv i idolpausen på fredag. Dersom man har et skikkelig vondt gnagsår, kan man ta innsiden av et bananskal på gnagsåret og sove med det over natten. Haha, jeg aaner ikke om det funker, men det skader ikke å prøve neste gang man har vandret med noen litt kjipe sko en hel dag.

Få like fin hud som Angelica Blick. Da jeg intervjuet denne skjønnheten på "Det nye-jenta", måtte jeg selvfølgelig spørre henne hvilke renseprodukter hun brukte. Da fortalte hun meg at hun brukte produktene fra Dermalogica, noe som hun var utrolig fornøyd med. (Du kan kjøpe renseserien hun bruker HER) 

Demp solbrentheten. Dersom man er skikkelig solbrent, hjelper det å kutte en kiwi i to som man smører på der man er sår. 

Selvbruning. Når man tar på selvbruning i ansiktet, har hvertfall jeg erfart at det er bedre og kun ta selvbruning i pannen i stedet for i hele ansiktet. Da slipper man å tenke på et eventuelt skille mellom halsen og kjeven.

Få volum. Dersom man vil få litt ekstar volum i håret, er det lurt å påføre et volumprodukt ved hårrøttene før man føner det. 

Kokos på huden. I følge Adriana Lima er hennes beste tips for en fin hud, å ta litt kokosvann på en bomullsdott og dermed påføre det og la de ligge på huden i fem minutter.

♥ Visk bort sminkefeil. Når man legger øyesminken, er det fort at man bommer litt og griser på resten av hudsminken. Da kan man ta vekk de flekkene ved å ta litt foundation på en q-tips og dermed "viske" de forsiktig vekk.Har du et bra tips som det er godt å vite?

- Åshild


Celine
Bra tips!
21.09.2014, 12:33
ingridharkestad
Tusen takk for tipsene. De skal jeg ta til bruk :D
21.09.2014, 13:11
blog/website: http://ingridharkestad.blogg.no
Sofie
Kom på et tips jeg fikk fra en venninne, nemlig å bruke kokosolje på bena etter barbering. Man får virkelig silkemyke ben!
21.09.2014, 14:20
blog/website: http://sofiemg.blogg.no
Tina Mari
Jeg så også det med bananskall på gnagsår, på tv på fredag haha! (oops, mye "på")
21.09.2014, 15:14
Amalie
Takk for tips! Skal ta i bruk noen av de :-) Ha en flott søndag! Sjekk gjerne ut mitt søndagstips på bloggen, sunne ispinner!
21.09.2014, 15:37
blog/website: http://amaliewj.blogg.no
sofie
Hei, takk for tipsene! kan du skrive et innlegg om hvordan få en basis garderobe! Elsker stilen din<3
21.09.2014, 16:21
Ida Vinda
Kjekt med slike tips! Skal teste de ut!
21.09.2014, 18:18
blog/website: http://idavinda.blogg.no
Renate
Ah, så mange fine tips! :-)
21.09.2014, 19:21
blog/website: http://renatesandbergs.blogg.no
ccontrast
takk for tipsene! de blir helt sikkert til nytte ((: jeg bare lurer på hvor du fikk designet ditt fra? har nettopp startet ny blogg(igjen..), og trenger ett enkelt design!
21.09.2014, 21:53
blog/website: http://ccontrast.blogg.no
Audhild :) Mamma til William <3
Gode tips her :) Så vakker du er :)
22.09.2014, 00:39
blog/website: http://www.anitres.blogg.no
LINN KRISTIN ELIASSEN
Utrolige fine tips, Åshild:)

Jeg har sendt deg en melding foressten, som jeg så gjerne skulle ønske du kunne ta deg tid til å lese! Klem
22.09.2014, 13:07
blog/website: http://linneliassen.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits