POSTET / 03.10.2014
Det Nye jenta 2014

Hei! Nå har jeg fått høstferie, og har endelig litt tid til overs. Jeg har jo lovet dere et innlegg der jeg legger ut bilder og skriver om min opplevelse av å være med på Det Nye jenta. Det har tatt sin tid, men nå kommer det endelig. Håper dere liker det!

Dersom jeg skal beskrive opplevelsen med et ord, er det ordet "fantastisk" jeg vil bruke. Det var noen fantastiske uker hvor jeg var så heldig å få bli kjent med fantastiske personer og opplever fantastiske opplevelser. Herregud, så takknemlig jeg er ♥

Jeg husker enda hvor sinnsykt nervøs jeg var da jeg skulle legge meg kvelden før jeg skulle dra til Oslo. Hva jeg hadde i vente, ante jeg ikke, og hodet mitt stresset som en gal "Har jeg pakket nok? Når går bussen? Hva i alle dager har jeg begitt meg ut på?". Ved siden meg lå en svær koffert stappet med klær, ladere og ellers et ukjent antall med unødvendige ting jeg hadde tatt med meg "bare i tilfelle". Neste morgen stod jeg opp klokken fem og puttet noen siste unødvendige ting i den allerede altfor fulle kofferten. Da jeg gikk ut av døren her hjemme, skrudde nervøsiteten seg opp tusen hakk og Ringhusa var klar for et nytt eventyr. 

Da jeg kom frem til Oslo møtte jeg sju amazinge babes som jeg skulle tilbringe de neste ukene med. Vi vandret rundt i Oslos gater med åtte overfylte kofferter (haha), på utkikk etter leiligheten vi skulle bo i. Den viste seg forresten å være DØDSfin. Herregud, så bra jeg hadde det i en  bra leilighet, med  bra jenter. 

Samme dagen, fikk vi vår aller første oppgave i konkurransen. Vi dro først på Kaare Lund agenturer, der vi skulle style vårt eget antrekk. For åtte moteinteresserte, var det midt i blinken å få sette sammen et antrekk med plagg som alle var høyt opp på ønskelisten vår. Selv valgte jeg å gå for  "layer on layer" stilen, og endte opp med latterlig mange plagg på meg på en gang; en skinnkjole, en skinnbukse, en skinntopp, kåpe og skinnsko. Da jeg så resultatet oppdaget jeg at jeg hadde kopiert stilen til Kanye West. Dere kan jo også få litt inside information av meg - pågrunn av tidspresset da vi skulle sette sammen antrekket, stresset jeg så at jeg klarte å ta på meg buksen bak frem. Haha, ny vri, tviler hvertfall på at West kjører samme greie når han turnerer rundt i verden. Senere på kvelden var vi så heldige å få dra på Line of Oslo visning,hvor vi fikk vi i oppgave om å ta streetstylebilder. Det var utrolig gøy og jeg koste meg kjempemasse.  

Fantastiske Marthe ♥ Herregud, det var ikke problem å få folk til å stille opp foran kamera, når det var denne skjønnheten som spurte de. 

Andre delen av første oppgave var å ta antrekksbilder. Vi ble delt inn i par, hvor vi skulle bytte antrekk med den andre. Jeg kom sammen med herligste Jeanette, og sammen løp vi rundt på Tjuvholmen og knipset bilde etter bilde. Dette var også veldig gøy, og girlsa var alle ganske drevne på dette etter all bloggingen opp gjennom årene.  

Se så utrolig fin hun her er da! ♥ 

Haha, neste dag ble vi bokstavelig talt tatt på sengen. Vi hadde fått beskjed om å være klare og spist frokost innen klokken elleve, men flere timer før hører vi noen komme inn døren. Det er filmcrewet og Caroline som står for dagens vekking. Haha, da skal jeg love dere at en søvnig Åshild, ble tusen ganger mer forvirret enn hun allerede var. Denne dagen skulle vi nemlig på bootcamp og få kjørt oss litt (noen (meg) med litt dårligere utgangspunkt enn andre, hehe). Som jeg har skrevet før, var det en helt fantastisk dag til tross for mine litt slitne ben, hehe.

Haha, håper virkelig alle som ser dette bildet, også leser denne bildeteksten. Her skulle en utslitt meg vise hvordan man skal gjøre planken. Etter noen trappetrinn og en tur ned Holmenkollen, var jeg svææært sliten. Da er ihvertfall kke jeg den beste til å vise hvordan man skal gjøre planken, spesielt siden jeg ikke er så god til det verken med eller uten trappetrinn og en kollentur. Dette bildet viser altså hvordan man ikke skal gjøre planken, hehe. 
Okei, se på henne da?! Jeg skjønner virkelig ikke at det er mulig å se SÅ smashing ut etter en hard treningsøkt og et Holmenkollsvev. Thale, du er amazing! ♥

Den neste oppgave vi fikk, var å lage videoblogg, enten sminke- eller hårvideo. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder fra selve videolagingen, men jeg hadde med kameraet ut en dag vi hadde litt tid til overs og dro og kikket litt rundt i Oslo, så da viser jeg dere de i stedet. 

Her er jeg og en svært flott, hot frøken - Marita ♥


Oioi, det var enda en svært flott, hot frøken i Oslo den dagen - Thale ♥

Neste dag satt vi plutselig i sofaen hos God Morgen Norge. Vi fikk beskjed at vi skulle ta noen sovebriller på oss, og deretter bli ført ut av leiligeten i blinde. Plutselig satt vi der, foran programlederen, kamera og hele pakken. Det var veldig gøy, God Morgen Norge har tross alt holdt meg med selskap alle de dagene jeg lå hjemme og nøys og spiste Doc på barneskolen. Nå mangler jeg bare Dr. Phil og Home and Away, så har jeg jammen fått vært med på hele sendeskjemaet på mine fraværsdager i løpet av barneskolen.

Nok en gang byr Oslo på noen svært flotte, hotte frøkner ♥

Her har God Morgen Norge-sjokket blitt litt mindre. Og fire jenter er på vandring for å få sin daglige dose nødvendigheter på matbutikken. For min del var det sjokomelk, smurf, tre Pink Lady epler og en pæreis.

Dagen etter, drar vi til Fretex'n på Grünerløkka og handler noen plagg som vi skal sy om til nye plagg. Vi skulle sy tre plagg hver, som vi neste dag, skulle selge på Vestkant torget. Det er da denne berømte (hvertfall for oss jentene) synatten fantes sted i en leilighet i Prinsens gate i Oslo. Vi startet å sy så fort vi kom hjem fra Grünerløkka. Vi sydde hele natten og siste sømmen var ikke sydd før klokken 09.30 dagen etterpå. Haha, herregud, det var fire trøtte, men glad jenter som inntok Vestkant torget den dagen, for og så stå og selge sne hjemmelagde latest fashionnews.

Tre stk glade jenter og en stk glad kameramann! 

Plutselig var vi kun tre jenter igjen, og det var klart for semifinale. Denne dagen skulle vi dra til Redaksjonen til "Det Nye". Helt uvitne om hva som ventet oss denne dagen dro vi til Nydalen, og hilste på en fantastisk redaksjon. Herregud, det er ikke rart at bladet deres er så bra, når det er så bra folk som lager det. Når vi hadde kommet frem, fått mange tips om hvordan vi skulle skrive bra tekster, får vi beskjed om at vi skal style en kjent blogger. Og så kommer selveste Angelica Blick inn i rommet (!!!!). Fy fader, SÅ SINNSYKT GØY. For meg, som blogger, er det å møte Angelica Blick, samme greie som å møte Christiano Ronaldo for en som spiller fotball. I tillegg til å være en fantastisk blogger, var hun så utrolig fin, både på utsiden og innsiden. Disse jentene er så bra! ♥

Neste dag var det duket for finale, og det var tid for den aller siste oppgave. Jeg kunne virkelig ikke tro at jeg hadde vært så heldig å komme så langt, det var jo helt sjukt. Første delen av oppgaven var å dra på covershoot. Vi ble fikset på håret, sminket dødsfint og fikk hjelp av flinke Gitte Witt gjennom hele shooten. Det var så gøy!! Senere på dagen dro to glad, men slitne jenter tilbake i leiligheten. Der fikk vi aller siste delen av oppgaven som var å skrive en personlig tekst, som vi skulle fremføre på finalen neste dag. Vakreste Marie skrev en helt fantastisk tekst, så fin, så ærlig og så inspirerende. Jeg synes alle bør gå inn på bloggen hennes her og lese den - du er så flott, Marie ♥  

For noen fantastiske folk ♥ (Bildene er lånt fra bloggen til Espen)

Begge hadde fremført tekstene sine, og plutselig var tiden inne for at vinneren av hele eventyret skulle avslørest. Når det var mitt navn som ble ropt opp, trodde jeg først ikke på det. Jeg husker jeg tenkte "...åja, de annonserer andreplassen først". Men det var helt uvirkelig og selvfølgelig helt fantastisk, da jeg forstod at det virkelig var jeg som var så heldig å vinne. Jeg kan si med hånden på hjertet, at jeg hadde aldri trodd at dette kom til å skje. Jeg mener at det kun var flaks, fordi alle de andre jentene var vel så verdige vinnere som meg. Men jeg er jo selvfølgelig så utrolig takknnemlig for at det var jeg som var så heldig å vinne! :-)Jeg vil avslutte dette innlegget med å takke alle sammen. Tusen tusen takk for alle utrolig hyggelige kommentarer, meldinger og hilsener, det betyr så mye! ILOVEYOU ALL ♥

- Åshild


Elin
Du er så herlig! Nydelig jente med en flott personlighet! Håper du fortsetter å blogge lenge!

God helg :D
03.10.2014, 19:17
Fotografietmitt
åå, Åshild fine, du er så utrolig herlig! Utrolig glad for at du vant, du fortjente det virkelig mest av alle (ikke noe flaks, nei)!
03.10.2014, 19:25
blog/website: http://fotografietmitt.blogg.no
Cecilia Catharina
Det høres og ser ut som du hadde en helt fantastisk opplevelse på Det Nye Jenta 2014 :D Jeg heiet på deg hele veien, og ble så glad da du vant! :D
03.10.2014, 19:29
blog/website: http://styleus.blogg.no
Emma
Digger outfitsene dine! Og elsker påfunnene dine. Alle har ganske likbare klær liksom, så kommer du da, og bare rocker svart leppestift og oransje genser. Hvem faen gjør det liksom? Digg.
03.10.2014, 19:47
blog/website: http://emma.sauda.net/
written
så gøy å lese :) jeg heiet på deg hele veien så ble veldig glad da du vant! så absolutt fortjent! hvem av jentene fikk du mest kontakt med og har du kontakt med de enda? =)
03.10.2014, 19:55
blog/website: http://www.written.blogg.no
victoria
Gratulerer da! :) Selv om det kanskje er en stund siden!
03.10.2014, 20:26
blog/website: http://vwee.blogg.no
Kathinka K. Herbst
Det var så herlig at du vant! Jeg og kjæresten (haha, faktisk) fulgte med på serien og heiet på deg fra starten av :-) Fortjent!
03.10.2014, 20:54
blog/website: http://kathinkah.blogg.no
Celine
Herregud! Du er så flink, åå <3 - elsker deg -
03.10.2014, 22:19
Elisabeth
Fysøren Åshild!!! Det der var så velfortjent, du er en super herlig jente med et sterkt pågangsmot og du har bevist at du ikke gir opp samme hva , noe det står full respekt av <3 du er forbilde mitt!!
03.10.2014, 23:10
Gratulerer så mye!! Det var velfortjent!

Lurer på en ting, har du vært i New York?
04.10.2014, 00:10
Camilla Heindorf
Fine bilder. Gratulerer med seieren. Kjopte bladet idag. Supert cover bilde.
04.10.2014, 06:24
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Gratulerer med seieren! Jeg lurer på hvor jakken på det øverste bildet er fra? :)
04.10.2014, 10:19
Har du vert på nyc fashion week?
04.10.2014, 12:05
victoria
Hei fine du! Ville bare si at du virkelig er flink til å blogge, er innom flere ganger om dagen. Du motiverer og inspirerer mer enn noen annen blogg jeg har lest. Både kles og sminketips er å hente på denne bloggen, og jeg beundrer deg virkelig!

Du virker også veldig ydmyk, noe som også gjør hele inntrykket av bloggen din så bra. Jeg sendte deg en mail for noen uker siden, og fikk svar innen 30 min, noe som sier så mye om deg! Stå på Åshild, du kommer til å nå langt
04.10.2014, 16:14
Hanna Richter Wold
Hei, skjønne duuu! Du har en fantastisk bra blogg jeg elsker å lese, og dermed kåret til månedens blogg på bloggen min! Lurer bare på hvor du redigerer bildene dine, hvilket kamera du har, og om du har speilrefleks, linse eller hva det er for no? Håper på svar, fine deg:)
04.10.2014, 17:47
blog/website: http://hannawold.blogg.no
Monica Hildrum
Hei vakre du :) Hvilken skrift har du på headeren din ?

Monica :)
04.10.2014, 20:54
blog/website: http://monicahildrum.blogg.no
Audhild :) Mamma til William <3
Det høres ut som en kjempe spennende opplevelse :) Fine bilder og gratulerer så mye som den nye jenta :) Fulgte hvert eneste program :)
05.10.2014, 00:49
blog/website: http://www.anitres.blogg.no
Sarah
Høres ut som at du har hatt en utrolig bra opplevelse! Du virker som en herlig jenter tvers igjennom. Selv kjøpte jeg bladet for noen dager tilbake og jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig å være så fantastisk nydelig?! Bildene er helt utrolig fine og det er du også! Har siden den dagen jeg begynte å følge deg på instagram for mange, mange månder siden vært misunnelig på utseendet ditt. I mine øyne er du perfekt <3
05.10.2014, 15:25
Du er bare helt amazing! Duer den peneste jenta jeg har sett og!
05.10.2014, 17:30
Christine
Hvor er maxikjolen du hadde på deg på finalen i fra?
08.10.2014, 15:10
Hvor er kjolen fra?😍
08.10.2014, 22:28
Mari
Jeg heide på deg helt fra starten av, og selv om Marie hadde en kjempefin tekst, og de andre jentene også kunne vært verdige vinnere, hadde du det lille ekstra av utstråling. Love you, du er en stoor inspirasjonskilde!! :DD
12.10.2014, 14:19Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits