Hei! Her kommer endelig første del av spørsmålsrunden. Når det gjelder det å svare på spørsmålsrunder er jeg helt latterlig treig, så det må jeg bare beklage. Håper det går fint, here you go! 

Har du søsken? Ja, det har jeg. Jeg har en storebror på 21 år. 

Hvor får du inspirasjon fra? Overalt, vil jeg si. Inspirasjon er noe jeg elsker å lete etter. Jeg blir litt lykkelig hver gang jeg finner en ny inspirasjonskilde. Enten det er en dødsfin instagramprofil, tumblr, blogg eller det er en fashionista jeg ser på gata (eller jordet, som er street'n her på bygda, he he).

Ser du på deg selv som perfekt? Helt ærlig?! Haha, nei absolutt ikke. Det er mange ting jeg gjerne skulle ønske var annerledes med/på meg, men nå har det seg sånn at det var sånn jeg ble. Det viktigeste jeg har lært opp igjennom årene, er at den største tjenesten man kan gjøre mot seg selv er rett og slett å godta og akseptere den man er. Dette tror jeg er et veldig viktig steg i mot det å bli lykkelig, for i bunn og grunn er det vel lykke vi alle ønsker? Det er det hvertfall for meg.

Hva går du på vgs? Nå går jeg i andre klasse, og har realfag. Det er mange av dere som har spurt om jeg kan lage et eget innlegg om skole, så det tenkte jeg at jeg skulle. 

For nye lesere, hvem er Åshild? Åshild er en jente på 17 år, som bor i en liten bygd som heter Vinje. Min største lidenskap er mote, men jeg har også en stor interesse for foto. Her på bloggen kombinerer jeg de to lidenskapene mine, i tillegg til at jeg får muligheten til å skrive mer (noe som forhåpentligvis kanskje hjelper meg og norskkarakteren min litt opp, hehe). Venner og familie setter jeg utrolig høyt, og som da naturligvis betyr ufattelig mye for meg. Ellers kan jeg jo også legge til at jeg er elendig til å svømme, sykle, klatre og egentlig det meste som krever en god kordinasjon.

Hvor høy er du? Jeg vil si at jeg er 176 cm. Hjemme er jeg 177,  men jeg var 175 på politistasjonen (skulle ha nytt pass) for noen måneder siden - så da tror jeg 176 vil være det som er mest presist, hehe. 

Når har du bursdag? I mine øyne har jeg den perfekte bursdagen som er 23 mai. Det er varmt ute, fint vær (av og til hvertfall), snart ferie og de norske jordbærene har akkurat modnet, slik at jeg kan ha det og is til dessert - den perfekte bursdagen med andre ord ;);)

Hvordan er broren din? Har dere et godt søskenforhold? Broren min kan være verdens teiteste og verdens mest irriterende. Men han er også verdens snilleste, verdens mest omtenksomme, verdens klokeste og verdens morsomste bror. I tillegg til å være storebroren min, er han også en av mine beste venner. Jeg vet at han alltid er der for meg, og dersom jeg trenger råd, kan jeg alltid ringe han. Er søskenforholdet vårt godt? Ja, det er det, og det er jeg utrolig takknemlig for. Haha, mye creds på en gang her altså, brusj.Hva heter modellen og størrelsen du har i Celine brillene dine? De heter "Celine New Audrey 41805", og jeg har de i den største størrelsen. 

Hvordan har du det? Å, slike spørsmål setter jeg så pris på - herregud, så hyggelig ♥ Jeg er så heldig at jeg kan si at jeg har det så bra nå! Selvfølgelig er dager ulike, men jeg har det utrolig bra til tross for noen litt kjipe dager her og der. Men det er ikke sånn at jeg alltid har det helt fantastisk og aldri opplever noe kjipt. Oktober 2013 var en helt forferdelig måned. Jeg var syk og tilbrakte mesteparten av dagene på sykehus, faren min var syk og begge mine kjære bestefedre døde med bare atten dagers mellomrom. Da virket alt håpløst og jeg forsto ikke hvordan jeg skulle klare å bli lykkelig. Men heldigvis går ting ofte bedre enn man tror, og som det heter "tid leger alle sår", kanskje ikke helt men hvertfall nesten helt 

Hva er øverst på ønskelisten din akkurat nå? På toppen av ønskelisten min, er det en Celine veske. Det tror jeg det også forblir helt til den dagen jeg har den på hånden, hehe. 

Valgte du p eller t matte? Hvorfor valgte du det du gjorde? Jeg valgte t matte siden jeg har realfag i år.

Trener du? Njaa, haha. Dersom dere så "Det Nye-jenta" episoden hvor vi var på bootcamp, tror jeg dere skjønte at min form ikke egner seg for noe landslag for å si det sånn, hehe. Da gikk det virkelig opp et lys for meg, om at jeg kanskje burde øke treningsmengden min litt, og etter det har jeg hvertfall gått et par flere turer med hunden. Jeg tar økningen veldig gradvis skjønner dere.

Hva vil du "oppnå" i livet? Som jeg allerede har skrevet litt om, så er det å være lykkelig veldig viktig for meg. Når det gjelder hva jeg vil oppnå i livet, er rett og slett det å være lykkelig det jeg ønsker mest av alt. Hvordan fant du stilen din? Opp igjennom årene har jeg prøvd utrolig mange ulike stiler, alt fra veldig "swagete" til veldig pyntete. Den stilen jeg har nå liker jeg og kalle "swassy" - en blanding av "classy" og "swag".

Hvordan var det å være med på Det Nye-jenta? Det var rett og slett helt fantastisk ♥

Hvilket kamera bruker du, og vil du anbefale det? Jeg bruker Canon 5d mark II. Det er det beste kameraet jeg har hatt, så det vil jeg absolutt anbefale. 

Hvilket objektiv bruker du? Jeg bruker objektivet Canon ef 50 mm 1.4. 

Hvordan får du svart bakgrunn på instabildene dine? Det er faktisk bare et svart laken som jeg har hengt opp bak der jeg skal ta bilde, haha. 

Hvordan får du hvit ramme rundt bildene dine på instagram? Til rammer bruker jeg appen Afterlight. Da beskjærer jeg først bildene kvadratiske, og så velger jeg en ramme og til slutt stiller størrelsen på rammen til 40. 

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild 


Thea- reiseblogg
Fine svar :-) må bare si at du er helt sinnsykt vakker! God helg :-)
11.10.2014, 12:21
blog/website: http://www.thealinni.blogg.no
Du har perfekt høyde!! Åhh
11.10.2014, 12:59
Lea
Hvor er den grå cardiganen du har på deg under den svarte skinnjakken, hvor du hadde fått en pakke fra junkyard?
11.10.2014, 13:01
Synne
Har noen spørsmål til neste post: :)

Hva vil du studere etter vgs? Satser på du skal ta høyere utdanning siden du har realfag:)

Hvilken by ønsker du å flytte til senere?

Har noe forandret seg for deg etter at du vant det nye-jenta?
11.10.2014, 13:07
Maria Støre
Jeg synes du var super i Det Nye-jenta. Hvordan klarer du å ha en så "gjennomført" stil?
11.10.2014, 13:24
blog/website: http://mariastore.blogg.no
Thea Nikman
Hei! Jeg lurte bare på om du kunne lage en room video.. du behøver ikke akk .. men hvis du en dag, ikke har noe å gjøre.. kunne du? <3
11.10.2014, 13:57
hva vinterjakke skal du ha i år?
11.10.2014, 14:34
Nora
har du kjæreste?/holder du på med noen?
11.10.2014, 16:06
Marte
Kan du lage en sminkevideo ?
11.10.2014, 16:30
Charlotte
hvordan har livet ditt endret seg etter at du var med på "Det nye jenta"? Kan du fortelle litt om hva som har skjedd siden? :-D
11.10.2014, 19:36
theodora
Hvor redigerer du bildene dine? På bloggen og på Instagram ;))))
11.10.2014, 22:00
Mia
Hei! Jeg er så dårlig på sminke og hvilket utstyr jeg skal bruke til hva. Så jeg lurte på hvilke sminke koster du bruker og hva du bruker de til? Helt forferdelig på sminke haha :D

Du har verdens fineste og mest orginale stil. Elsker bloggen din, veldig inspirerende!
11.10.2014, 23:21
Elin
Hvordan får du så jevn og ren hud? Noen tips?
11.10.2014, 23:33
Hvordan klarer du å være brun året rundt? Tar du sol ofte? :)
12.10.2014, 11:24
Emilie
Er du mye på typiske bygdafester siden du bor på landet, eller fester du ikke i det heletatt?

Skal du ta over gården?
12.10.2014, 12:34
Ingrid
Hvor kjøpte du kåpen din fra Glamorous?
13.10.2014, 17:28
Camilla
Kan du linke til blogger du får inspirasjon fra til klær, sunnhet osv?

Kan du ha sminkevideo?

Kan du svare på spørsmålene i en video?
14.10.2014, 15:57
Inga
Hvor kommer maxikjolen du hadde på under finalen i Det nye jente fra?
14.10.2014, 17:36
Hvordan holder du deg så brun?
14.10.2014, 18:15
:)
Liker du å være høy? :)
18.10.2014, 22:09
Åshild Ringhus
:): Joda, det gjør jeg :-)
23.10.2014, 17:41
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Stine
Så gøy å bli bedre "kjent" med deg! Du virker som en herlig jente. Skjønner godt hvis du syns det er personlig, men hvis ikke; hvordan syk var du da du var på sykehus i fjor? Sliter selv med mye sykdom for tiden og synes det er så vanskelig å tenke positivt og ikke miste håpet på fremtiden.. Noen tips? Klem!
26.10.2014, 14:51
Hvordan redigerer du bildene dine?
10.11.2014, 14:09Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits