POSTET / 09.11.2014
Mine hud- og hårrutiner

Før var jeg svært slapp når det gjaldt pleie av hud og hår, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at dersom jeg ikke startet å pleie det kunne konsekvensene bli verre enn jeg trodde. Det gikk spesielt opp for meg, etter jeg hadde bleket håret mitt i stykker i slutten av 2011, da håret knakk pågrunn av at det var så slitt. Husker det var en dag jeg våknet opp med en blond "halvpannelugg" som hadde knekt seg selv i løpet av natten :(:(:( Denne perioden var jeg ikke flink til å pleie håret i det hele tatt, men heldigvis ble dette en slutt på.

HUD: Jeg fjerner alltid mesteparten av sminken med sminkeservietter først, og deretter tar jeg litt fra den rosa tuben, Vitamin E gentle facial wash fra The Body Shop, og smører i ansiktet. Deretter fjerner jeg denne med en fuktig klut og deretter skyller ansiktet en siste gang, slik at jeg er sikker på at alt av produkter er fjernet. Deretter smører jeg ansiktet med Tea tree skin clearing lotion denne er også fra The Body Shop, dette er en krem som skal forebygge/fjerne kviser og urenheter. Dersom jeg har noe av det jeg kaller en "krisekvise", smører jeg på litt av den minste tuben dere ser her, Blemish gel fra The Body Shop.

HÅR: Når det gjelder håret mitt, bruker jeg en volumgivende balsam som også er en renser, et par ganger i uken (turkis flaske). Denne lar jeg virke i håndkletørket hår i 2-3 minutter før jeg skyller den ut igjen. Shampoen jeg bruker er en volumgivende shampoo (grønn flaske) i tillegg til en pleiende balsam (rosa flaske). Alle produktene er fra Loreal.

HÅR STYLING: Når det gjelder hår og styling er jeg ingen spesialist. Men jeg påfører alltid litt Moroccanoil i tuppene rett etter jeg har dusjet, deretter tar jeg litt hårskum fra Loreal (flasken i midten), før jeg føner det. Dette gjør jeg i håp om at håret mitt, verdens flateste hår, skal få litt volum. Dersom jeg skal ha enda mer volum, tar jeg hårsprayen (flasken til venstre) fra Loreal og sprayer litt etter jeg har fønet det.

Alle produktene fra Loreal er sponset, men etter å ha brukt de i nesten en måned, kan jeg si med hånden på hjertet at jeg er veldig fornøyd med de. Så dersom du er fra Vinje eller skal til Vinje en gang, kan du få tak i alle produktene på Bukkane Bruse (tlf. 35 07 13 15).

Har du noen anbefalinger når det kommer til hud- og hårprodukter?

- Åshild


Makeup By Jenny
Så fine produkter, jeg elsker moroccanoil :)
09.11.2014, 15:14
blog/website: http://makeupbyjenny.blogg.no
Mathias Folke Nordby
Ønsker deg en super fin søndag :) <3
09.11.2014, 15:23
blog/website: http://folke91.blogg.no/
Kine Borkmo
Hudproduktene fra Kiehl's er fantastiske! Ikke overpriset, og gir huden superfin glød! Kan anbefale "Rare Earth Deep Pore daily cleanser" og dagkremen "Ultra Facial Oil-free gel cream" :) Ha en fin søndag!
09.11.2014, 15:59
blog/website: http://www.kineborkmo.blogg.no
Charlie
Fine bilder og mye bra produkter! =)

Jeg bruker også ansiktspleie fra The Body Shop (elsk!!) og litt fra Ole Henriksen.

Til håret har jeg produkter både fra The Body Shop i form av shampo, balsam og diverse hår oljer.

Kms og Kevin Murphy er hva jeg bruker til styling produkter!

Ønsker deg en super søndag videre! =)
09.11.2014, 16:05
blog/website: http://www.Rockstarcharlie.blogg.no
Dina
Så fine produkter! Renser selv ansiktet mitt morgen og kveld og er kjempe nøye med huden min, men ikke fult så nøye med håret, dessverre. :)
09.11.2014, 22:24
blog/website: http://dinakristoffersen.blogg.no
Silje
Bruker mange av de samme produktene som deg :-)

Liker bloggen din veldig godt. Du virker som en kjempe søt jente også. Begynte å se på ''det nye jenta'' på tv2 sumo i dag, om må si jeg har ''heiet'' på deg siden første episode. Hehe!

Stå på fine du!
10.11.2014, 00:31
blog/website: http://www.siljegusfre.blogg.no
Camilla Sterner
Utrolig fin blogg! Jeg bruker ikke så veldig mange produkter til hud og hår.. Til huden pleier jeg å ta av sminka og vaske huden med lunket vann etterpå. Noen ganger tar jeg en skrubb eller ansiktmaske. Til håret pleier jeg å vaske håret med sunsilk mineral shampooen og balsamen. Så vasker jeg ut balsamen med iskaldt vann etterpå, funker veldig bra!
10.11.2014, 12:21
blog/website: http://camillaasterner.blogg.no
tracey
bare lurte på en ting, det underlaget du har, den hvite "pelsen" hvor har du kjøpt det? :)

Stå på søta <3
11.11.2014, 01:34
Sandra
Jeg bare lurte på en ting.. Når du smører på Tea tree skin clearing lotion, skylder du av det etterpå? Eller lar du det være på?
16.11.2014, 16:44Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits