POSTET / 23.11.2014
SØNDAGSTIPS: SMOKEY EYES

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager smokey eyes. Selv er jeg ingen sminkeekspert, så det er til min store lettelse at det trenger man heller ikke være for å få et smashing resultat. Alle produktene jeg bruker er fra Coverbrands, og i dag setter de en gang en kampanje hvor det er 20 % på all sminke (!!). Du finner kampanjen HER Paul&Joe Eye Colour primer: Det første jeg starter med er å ta denne hudfargede primeren på øyelokkene. Jeg påfører den etter foundation og denne vil hjelpe slik at øyeskyggen sitter lengre. Kjøp den HER.Too Faced Budoir Eyes: Denne øyeskyggepaletten er helt amazing. Det beste med denne, er at man kan kombinere tre ulike "fargesett", noe som gjør at man har utrolig mange ulike muligheter når det kommer til valget av look. Denne gangen valgte jeg å gå for en "bronze"-look ved å velge fargene som er vist på bildet over. Kjøp paletten HER.

Studiomakeup Eye Brightening Illuminator: Denne saken her er en reddende engel på de dagene man ser ekstra trøtt og sliten ut, ved å gi et løft til områdene under øynene. Jeg påfører denne etter jeg har tatt på øyeskygge oppå øyelokket, siden den hjelper med å fjerne eventuelle øyeskyggetabber (hehe). Du finner den HER (jeg har den i fargen "glow"). 

Deretter tar jeg og påfører litt øyeskygge under øynene for å få ordentlige smokey eyes. Her er det veldig viktig å være forsiktig med børstene for å unngå øyeskyggegris. 

Paul & Joe Liquid Liner: Når jeg er ferdig med øyeskyggen, påfører jeg litt av denne liquid eye lineren fra Paul & Joe som en siste finish på topplokket. Jeg ble overrasket over hvor enkelt den var å påføre, så denne anbefalest virkelig. Kjøp den HER

Glo Minerals Precsion Eye Pencil i fargen Peach: For å få et ekstra "åpent" blikk påfører jeg litt av denne eyelineren på våtkanten under øyet, HER // The Balm Mary-Lou Manizer AKA "The Luminizer": Denne har jeg skrevet om flere ganger før, og det er av god grunn. Det er definitivt den beste highlighteren jeg noen gang har prøvd. For å framheve, påfører jeg litt av denne på øyenbrynsbenene og kinnbenene. Kjøp den HER // The Balm Whats Your Type Mascara - Tall, Dark and Handsome Tilslutt påfører jeg litt av denne antiklumpe mascaraen. Siden jeg har vippe extensions for øyeblikket, bruker jeg den kun på de nedre vippene. Resultatet man får er en fantastisk vippelengde, men også volum og naturlig bøy på vippene. Du finner den HER ♥

- Åshild


Thea- Reiseblogg
Wow utrolig fint! Ha en herlig søndag fine du!
23.11.2014, 14:25
blog/website: http://www.thealinni.blogg.no
Kristine
så fint!
23.11.2014, 14:28
blog/website: http://kristt.blogg.no
Marie Oma
Så fiint!
23.11.2014, 14:31
blog/website: http://moex.blogg.no
Marie-Madelen Bekken
Det ble kjempe lekkert :) Flink du!
23.11.2014, 14:36
blog/website: http://mariebekken.blogg.no
hilde
så fint,men når kommer skole innlegget ?
23.11.2014, 15:13
krist.in
suuperfint !
23.11.2014, 15:45
blog/website: http://krist.in
lisakaa
så bra innlegg. Du tar så gode bilder!
23.11.2014, 16:52
blog/website: http://lisakaa.blogg.no
Charlie
Smokey eyes er virkelig i vinden nå på høsten og vinteren, dagens innlegg hos meg ble video -også med smokey eyes, hehe =)

Likte veldig godt bildene og forklaringen din, enkel og fin å forstå!

Veldig fin look på ei fin jente!

Ha en fin søndag =D
23.11.2014, 17:24
blog/website: http://www.Rockstarcharlie.blogg.no
Maia
Hei! Jeg har spurt på instagram også, men spør igjen jeg.. På mange portrettbilder du tar er det mørk bakgrunn og du får så fint lys i ansiktet! Dette ser kjempeelegant og fint ut, så jeg bare lurer på om dette er noe du gjør i etterkant i redigeringsprogram, eller om rommet er ganske mørkt og du står i vinduet eller noe slikt? Kanskje har du noe kunstig lys? og bruker du iphonekamera eller speilrefleks? Uansett kjempefint!!
23.11.2014, 17:35
Silje
Hei kjære Åshild!

Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med ting du ønsker deg til jul?

Klem
23.11.2014, 17:42
Mari
Så fint! Og wooow, brynene dine var så fine nå!
23.11.2014, 20:40
Camilla
så fint sminken ble, og ikke minst bryna dine var veldig fine nå :)
24.11.2014, 06:07
blog/website: http://www.prettytales.com
Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!
Du er så flink, Åshild.^^
24.11.2014, 16:13
blog/website: http://marenhelgemo.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits