POSTET / 25.11.2014
UKENS SPØRSMÅL #2

Jeg må bare beklage for hvor latterlig treig jeg har vært til å svare på spørsmålene og kommentarene deres, men nå har jeg virkelig bestemt meg for å bli flinkere. Men til tross for dårlig svar fra denne kanten, så legger dere igjen så utrolig hyggelige kommentarer. Dere må vite at jeg blir så utrolig glad for hver og én av de, tusen tusen takk ♥

Jeg har nylig kjøpt smilelab-strips, og da jeg prøve dem første gangen så jeg at tennene ble litt skjoldete. På noen av de fremste tennene ble jeg hvitere helt ytterst på tennene. Det så ikke bra ut, så jeg skyllet og pusset og skyllet og pusset, og etter en liten stund så det bedre ut. Har du erfaring med det samme? Selv opplevde jeg også dette første gangen jeg brukte det, og det vet jeg er ganske normalt for flere første gangen. Men da jeg brukte de flere ganger, ble fargen mye gjevnere og skjoldene forsvant :-)

Hvilke hudprodukter bruker du for å ha så ren hud? For øyeblikket har jeg vert inne i en svært dårlig periode når det gjelder huden min. Urenheter og tørr hud har det ikke vært mangel på, og når en urenhet forsvinner, dukker en annen opp. Når det gjelder produkter bruker jeg for øyeblikket en rens Vichy som jeg er veldig fornøyd med.

Hvor lager du kollasjene dine? Jeg bruker Photoscape og Picmonkey.com når jeg skal lage kollasjer. 

Har du din naturlige hårfarge eller farger du det? Haha, håret mitt dere. Håret mitt er rett og slett blitt et resultat av en hårkrise. Jeg har skrevet litt om min hårhistorie tidligere på bloggen, men for å gjøre en lang historie kort så var 2011 året Åshild oppdaget hvor gøy det var å eksprimentere med hårfarge. Dette medførte at jeg farget det frem og tilbake mellom blondt og mørkt nærmere ti ganger i løpet av et år. Dette ble altfor mye belastning for mitt upleide fjortishår, og siste gangen jeg satt i frisørstolen startet store deler av håret å knekke av seg selv. Da ble det stopp på all bleking og farging, og derfor er den øverste halvparten av håret naturlig, og den nederste halvparten rester av bleket hår.

Når kommer skoleinnlegget? Jeg har egentlig skrive mesteparten av det, meen jeg synes det behøver noen endringer før jeg publiserer det. Hehe, jeg har vært helt latterlig treig når det gjelder dette også, men det kommer snaart altså :-)

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker for det meste Photoshop.

Hvordan holder du deg brun på vinteren? Bruker du selvvbruning? Det stemmer, jeg bruker selvbruning. På søndag kommer det forresten et eget innlegg om selvbruning, så da er det bare å følge med :-)

Hvor er den hvite blusen din fra? Den er fra River Island, og du kan få tak i den HER. 

Hvor lang tid tok det før du fikk Daniel Wellington klokken din i posten? Det tok ca. 3-5 dager. Dersom du ikke har fått den innen dette tidsrommet, bør du kontakte kundeservice, så hjelper de deg ♥

Hvilken pc og mobil har du? Jeg har macbook pro og iphone 6. 

Hva ønsker du deg til jul? Øverst på ønskelisten min i år befinner det seg et par Primeboots. I mine øyne er dette ren perfeksjon når det gjelder sko. 

Du har fått tykkere og mer naturlig brun, har du gjort noe med de? Hva bruker du for å forme de? Kunne du lagd et innlegg om hvordan du ordner brynene dine? Å, tusen takk! Det stemmer at jeg har gjort et par endringer når det gjelder bryn i det siste. Jeg har først og fremst "spart" endel brynshår, og kun nappet de hårene som var helt på jordet (som vi sier her på bygda, he he ;);)). I tillegg har jeg startet å fylle inn brynene mine med brynspudder i stedet for brynspenn. Brynspennen er fortsatt med i sminkepungen, men når det kommer til mine bryn, synes jeg det er lettere å forme de med pudder. Når det gjelder brynsinnlegg, så kommer det i løpet av desember :-)

Hvordan lager du hull i buksene dine? Da tar jeg rett og slett og klipper en rett "strik" over buksekneet, for så å la de være. Etterhvert som jeg bruker buksen, blir hullet mer "slitt" og dermed blir det mer naturlig enn å klippe et rundt, stort hull.

Hvilken størrelse har du i adidas t-skjortene dine? Er det dame eller herremodell? Begge t-skjortene er herremodell, og jeg har L i den hvite og M i den sorte.

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Canon 5d mark ii, og det er jeg utrolig fornøyd med.

Hvor høy er du? Oi, det er det lenge siden jeg har sjekket, men jeg trooor jeg har nådd 176 cm nå. 

Går du på studiespesialiserende? Ja, jeg går i andre klasse realfag på studiespesialiserende.

Når startet du å blogge for Det Nye? Om du har begynt, kan du linke til bloggen? Dette er det mange som har lurt på, og det skjønner jeg. Når jeg vant "Det Nye-jenta", var endel av premien å blogge for Det Nye. Bloggen min forblir den samme, men det som er nå, er at du kan finne link til den på hjemmesidene til Det Nye i tillegg ♥

Hvor gammel var du da du begynte å blogge, og hva handlet ditt første blogginnlegg om? Da jeg trykket på "lag blogg"-knappen for første gang på blogg.no, var jeg 12-13 år. Da opprettet jeg en blogg hvor jeg blogget på nynorsk om alt fra mote til potteplanter (wat?) til gullfisken min. Heldigvis eksisterer ikke denne bloggen lenger, noe jeg tror er best for alle parter, hehe. 

Hvilket årskull er du? 1997 var året jeg ble født.

Hva lurer du på til neste gang?

- Åshild


Sanna
Hvilken fondation bruker du? (om du bruker fondation) :)
25.11.2014, 19:50
Mari
Hey, I would really like to read your posts in English too! :) And I'm pretty sure you have many other foreigner readers too. I absolutely love you blog, keep on going!<3
25.11.2014, 19:58
Tina
Hva synest foreldrene dine om at du vant Det nye jenta? leser dei bloggen din?

Har du kanskje lyst til å svare på video? elsker dialekta di, og du er så perfekt <3
25.11.2014, 20:52
Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!
Du er heldig som er så høy! Men hvordan synes du det er å bruke hæler i selskap når du er så høy? Skulle gjerne hatt din høyde!
26.11.2014, 13:05
blog/website: http://marenhelgemo.blogg.no
t
trudde du var kanksje 19-20år men du er nydleig ^_^ vill du bli model? du er jo 176cm så du kan jo det da:P
26.11.2014, 17:13
synes hårfargen din er sykt fin jeg, haha så er ingen hårkrise dette :*
29.11.2014, 18:19
"Da tar jeg rett og slett og klipper en rett "strik" over buksekneet, for så å la de være. Etterhvert som jeg bruker buksen, blir hullet mer "slitt" og dermed blir det mer naturlig enn å klippe et rundt, stort hull."

Hva mener du med "strik"? :)
01.12.2014, 10:40Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits