POSTET / 30.11.2014
SØNDAGSTIPS: SELVBRUNING

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Spørsmålet "bruker du selvbruning?" har ofte dukket opp i kommentarfeltet. Svaret på dette er altså "ja, det gjør jeg". Jeg er av de som er født med elendige pigmenter og blir desverre rød i stedet for brun de første ukene om sommeren. Når jeg endelig har blitt litt brun, er sommeren over, og det er på tide og ta på seg vinterjakken igjen. Dermed er jeg svært takknemlig for at det finnes selvbruning. Selv har jeg testet utrolig mange selvbruninger, og jeg har fått resultat som er alt fra skjoldete og gult til lilla. No good:( Derfor er det til min store glede at jeg endelig har funnet et merke som gir et såå fint resultat, ved hver eneste påføring - nemlig Sunspa. Selv om produktene under er sponset, er dette produkter jeg har brukt og vært utrolig fornøyd med i over et år. Såå vet dere det.

Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate, HER: Denne sprayen gir et gjevnt og naturlig resultat. Det er denne jeg bruker til selvbruning i ansiktet. Da dekker jeg til håret med et håndkle, lukker øynene og så tar et lag med sprayen over hele ansiktet og halsen. Man behøver ikke fordele den utover ansiktet med hendene, men bare lar den tørke inn. Dersom man vil få en ekstra dyp brunfarge, kan man spraye enda et lag etter man har latt det første tørke. 

Sunspa Silky Mousse, HER: Denne moussen bruker jeg til armer, ben og rygg. Det beste med denne, er at den inneholder både Aloe Vera og e-vitamin, noe som gir fuktighet og dermed en enda mer langvarig farge.

Sunspa Tanning Hanske, HER: Denne hansken bruker jeg til å påføre moussen over. Jeg tar litt selvbruning på hansken, for så å masere den inn i huden med sirkelbevegelser. Hansken gjør resultatet mye gjevnere, unngår skjolder og i tillegg slipper man selvbruningsrester i håndflatene.

Nå kjører Coverbrands en kampanje med 20% avslag på alle produktene til Sunspa. Gå direkte til kampanjen HER 

- Åshild


Tonje
Hvor er genseren fra? Link:)
30.11.2014, 19:15
Anja
Jeg bruker subspa sine selv, veldig glad i fitnesspa!

Men syns bildene du bruker her gir feil bilde av sunspa altså.. Du har jo flekker og skjolder i hele ansiktet! Ville ikke kjøpt sunspa om jeg kun hadde de bildene å basere meg på..:/
30.11.2014, 20:02
Diman
så fin!
30.11.2014, 21:03
blog/website: http://nattstad.se/dimand
Emma
Enig! Sunspa er sjef. Eneste er at jeg syns du må bruke så mye produkt, men det kan være det bare er nybegynner meg sin feil. Syntes egentlig det er finest med blek norsk hud med skikkelige vinterroser i kinna på vinteren, men i påsketider, da kommer Sunspa godt med :)
30.11.2014, 21:51
blog/website: http://emma.sauda.net/
NA
Moro! Aldri brukt, tror heller aldri jeg vil bruke. Farger det ikke voldsomt av? =)

-NA, nymfoman sexblogger
30.11.2014, 21:52
blog/website: http://nymfe.blogg.no
Dette var jo litt dårlig reklame for sunspa når du er flekkete i panna og har fullt av skjolder.. Det har du ikke bare på disse bildene, men flere innlegg nedover på bloggen..
01.12.2014, 04:01
Til Anja og deg uten navn
Jeg tror ikke "skjoldene" dere snakker om er fra selvbruningen, men fra sminken. Hvis dere ser lenger ned på bloggen så kan dere se at hun tar på contouring på de stedene hvor det er "skjolder" :) Jeg syns ikke det ser skjoldete ut i det hele tatt og får selv lyst til å prøve den, men tviler på at jeg får lov :(
01.12.2014, 12:02
Hvor er genseren fra
Hvor er genseren fra
08.12.2014, 23:14
Hvordan påfører du selvbrunningen på hendene? Får du ikke veldig stygt skille fra armene til hendene?
17.12.2014, 15:30Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits