POSTET / 07.12.2014
SØNDAGSTIPS: BRYN

Heihei dere! Guud, beklager så mye for dårlige oppdateringer de siste dagene. Men jeg har hatt det så gøy og travelt, så da har bloggen måtte vente litt. Siden sist har jeg vært på en super tur til Gøteborg sammen med to flotte frøkner, Kristine og Ingvill ♥ Dette kommer det et eget innlegg om i løpet av de nærmeste dagene. Såå da er det bare å følge med! 


// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Opp igjennom årene har jeg hatt uttallige brynskriser. Brynene mine har vært i de fleste former (og farger, forsåvidt), og uttallige brynspenner fra HM har blitt brukt opp. Nå er brynspennen byttet ut med noen utrolig bra produkter fra Billion Dollar Brows. Flere av dere har spurt om jeg kan vise hvordan jeg fikser brynene, så under ser dere hvordan jeg gjør det, step by step. Here you go!

BDB Tweezer/pinsett: Det jeg alltid begynner med, er å sjekke om det er behov for å fjerne crazy øyebrynshår. Jeg synes lengden på brynene mine er greie, men det tar ikke lang tid før jeg har noen hår formasse under brynet som må fjernest. Denne pinsetten får du tak i HER.

BDB The Brow Buddy Kit: Når alle unødvendig hår er fjernet, bruker jeg denne smarte saken for å forme brynene. Denne tar hensyn til ansiktsform, og gir dermed en finfin brynsasong som er tilpasset ditt ansikt. Kjøp den HER.

BDB Universal Brow Pencil Nordic: Deretter er det tid for å fylle brynene med farge. Jeg starter med å "ramme inn" brynene med denne brynspennen, for deretter å fylle inn den bakerste delen av brynet. Du finner den HER.

BDB Brow Powder & Brush: For å fylle inn det fremmerste område av brynet, bruker jeg brynspudder og pensel. Jeg bruker pudderet som er i fargen "taupe". Kjøp det HER.

BDB Duo Pencil: Dette er en blyant som både inneholder highlighter og concealer. Jeg påfører highlighter over og under brynsbenet. Cocealeren tar jeg fra enden av brynsbenet til 1/4 over brynet (haha, elendig forklaring, men håper dere forstår litt mer av bildet). Du finner den HER.

BDB Brow Gel: Som en siste finish, bruker jeg en brynsgele. Denne holder brynene på plass og gir en naturlig glans. Denne finner du HERHer ser dere før og etter bilder. Selv er jeg utrolig fornøyd med produktene, og dersom du bruker rabattkoden "WOSSABDB", får du 20% avslag på alle produktene fra Billion Dollar Brows HER (gyldig t.o.m 12 desember, gjelder ikke nedsatte produkter).

Liker dere slike innlegg?

- Åshild


sofie hansen
åå å fine bryn! må prøve ut produktene!

Ta gjerne en titt innom min blogg!
07.12.2014, 21:33
blog/website: http://sofiegranthansen.blogg.no
Christian Lystad
Hei Åshild så fine bilder av deg

du er en pen jente

Hvor lenge har du blogget?

så fin blogg du har

Ta en titt på bloggen min

Send meg en venneforespørsel

Ha en fin dag i morgen
07.12.2014, 23:05
blog/website: http://Frankrike.blogg.no
Pauline
Jeg synes faktisk brynene er finere før du gjør noe med dem! :-)
08.12.2014, 15:43
Iren
Ja eg må si meg enig med Pauline at det var mye styr for ingenting, var nesten finere på før bilde.. syns d ble både for mørk farge og ser rart ut helt nærmest nese siden det er mer markert noen steder enn andre.. Sorry.. du er veldig pen ellers :)
08.12.2014, 16:08
Janne
bra tips!:)
08.12.2014, 16:21
blog/website: http://myonlinediaryy.blogg.no
Jeg synes brynene dine er finere litt mer naturlig og kanskje ikke så "harde", hvis du skjønner. Litt lysere penn og mindre sminke hadde kledd deg myyye bedre, men ellers fine tips! :-)
08.12.2014, 17:44
Er enig, synes at de ble alt for mørke med tanke på at du har ganske lyst hår! Husk at brynsfargen skal egentlig være hvertfall en "shade" lysere enn håret ditt. I tillegg så ville jeg ha unngått å ramme brynene inn så mye! Som du ser på bildet over så blir det liksom bare to streker over og under, noe som ikke ser naturlig ut og (min mening) så veldig fint. Jeg synes derfor at med tanke på at du har veldig fine naturlige bryn fra før, at du kun trenger å lage små hårlignende streker i retningen brynshårene går for å få det til å se mest mulig naturlig ut! Og så eventuellt fylle lett inn med pulver. Men uansett, brynene dine er fine naturlige, ogjeg synes du skal droppe det med å ramme dem inn på den måten du gjør det nå, for det blir ganske uflatterende.
08.12.2014, 19:13
ida
haha det er ikke sånn du skal gjøre det. Syns ikke du burde legge ut noen flere sminke "tips" før du lærer deg å sminke deg xD
18.12.2014, 00:46Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits