POSTET / 15.12.2014
SKJØNNHET: BØRSTEGUIDE

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Okei jenter, vi er vel alle enige om at sminke kan både være vår beste venn og vår verste fiende? Selv har jeg opplevd flere sminkekriser opp gjennom årene som jeg gjerne skulle vært foruten. For å forebygge mulige fremtidige kriser, er gode sminkekoster utrolig viktig. Derfor vil jeg vise dere mine "must haves" når det gjelder sminkekoster. Here you go!Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush: Med denne børsten påfører jeg kompakt- og solpudder. Da bruker jeg alltid å "dyppe" den et par ganger nedi pudderet, "dunke" lett på den med fingeren (dette gjør jeg for å unngå for "hardt" resultat), for så å påføre pudderet i sirkelbevegelser. Få tak i kosten HER.

Everyday Minerals Angled Blush Brush: For å markere kinnben, higlihte eller ta på rouge bruker jeg denne børsten. Da "blåser" jeg sammen kinnene, lager trutmunn og tar på et tynt lag i "hulen" med kinnbenene (haha, dårlig forklaring as always, men håper dere forstår). Kjøp den HER.

Billion Dollar Brows Angel Tip Spooly Brush: Jeg har aldri forstått hvor stor forskjell det er mellom å legge brynene med pensel og blyant, før en oktoberdag, da jeg prøvde det selv. Brynene mine er et håpløst prosjekt, men jeg fant ut at det ble litt mindre håpløst ved å forme de med pensel. Jeg begynner med å børste de med den bakerste delen, før jeg påfører pudderet med den fremmerste delen. For å blende ut fargen, tar jeg en siste finish med børsten igjen. Du finner den HER.

Real Techniques Foundation Brush: Børstene til Real Techniques har jeg vært frelst av lenge. Disse kostene er utrolig bra og de koster heller ikke allverden. Denne foundation kosten bruker jeg, naturligvis, til foundation. Jeg begynner med å fordele foundation"flekker" utover ansiktet med fingerene. Deretter fordeler jeg den utover ved å bruke forsiktige "dytte"bevegelser med penselen. HER får du kjøpt denne kosten.

Bare Minerals Max Coverage Concealer Brush: For å dekke ansiktes uvenner, også kjent som urenheter (hehe morsom i dag Åshild), er en god concealerkost til utrolig god hjelp. Denne bruker jeg på samme måte som foundationkosten. Jeg påfører først noen concealer"flekker", for så å dytte fargen forsiktig utover med penselen. Denne kosten finner du HER.


Idun Brush Cleaner: Rengjøring av sminkebørster er utrolig viktig for å forebygge urenheter og bevare en fin hud. Selv bruker jeg denne sprayen fra Idun for å vaske kostene mine. Denne finner du HER

Dersom du bruker rabattkoden "WOSSAB" får du 15% rabatt på alle koster og aplikatorer HER. Rabattkoden er gyldig t.o.m 20.12 og gjelder ikke nedsatte varer. Jeg vil også fortelle dere om at nå har Coverbrands supersalg på merket Everyday Minerals, hvor du får 25% på alle produkter HER ♥

- Åshild


Julie
Åssen fonter bruker du? :))
16.12.2014, 12:55
Sofie
Hvor ofte vasker du børstene dine?
18.12.2014, 09:50
Helene - kommenterer tilbake
De børstene så jo helt fantastisk myke ut! Kanskje jeg må prøve noen av disse :-)
18.12.2014, 22:04
blog/website: http://byhelenecharlotte.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits