POSTET / 22.02.2015
NYFW DAG 1

Hei! Først og fremst vil jeg forklare hva som skjedde med "bloggen blir selvfølgelig med i kofferten til NY". Pc, kamera og kamerakabel var pakket, men siden nettet på hotellet ikke var bra nok til å søke på spotify, hadde jeg ikke mulighet til å oppdatere bloggen. Derfor kommer jeg til å blogge masse om New York i de kommende dagene i stedet. Håper det går fint! 


Herlighet, for en tur - jeg har hatt det så bra! Tusen takk til Maybelline Norge, L'oreal Norge og mitt fantastiske reisefølge for å ta meg med på dette eventyret ♥ 

Vi kom frem til New York sent fredagskveld, la fra oss bagasjen på (det dødskule) hotellet hvor vi skulle bo, før vi dro på en restaurant like ved hotellet og spiste god mat. Deretter var det rett til sengs, og jeg fikk meg en (litt for) god natt søvn. Jeg sov så godt at jeg sov over alle de tjue (no joke) alarmene jeg hadde satt på "bare sånn i tilfelle". Haha, heldigvis kom jeg meg omsider opp av den fantastiske hotellsengen, og det var tid for frokost. Tre pannekaker senere, var det klart for første dag på New York Fashion Week (æææ !!!).

Det var tid for mitt aller første backstagebesøk og visning. Det var den flinke designeren Mara Hoffman som skulle ha visning, og jeg var så heldig og være flue på veggen under forbredelsene før visning. Det var veldig gøy å få se hvordan modeller, frisører og makeupartister jobber og lager noe som resulterer i et utrolig fint og profesjonelt moteshow.

Her ser dere Lottie, en av makeupstylistene til Maybelline. Hun hadde ansvaret for sminken under Mara Hoffman visningen. Jeg benyttet muligheten til å spørre henne om tre sminketips denne våren; smokeyeyes, naturligsminket hud og naturlige bryn.

Her var jeg så heldig å få hilse på designeren selv, Mara Hoffman.

Fire glade damer klare for NYFW. Her ser dere tre av de fem flotte damene jeg var så heldig å få dra på tur med. 

Etter Mara Hoffman-visningen, dro vi videre til Milk Studios, hvor vi skulle være backstage og se på visningene til Sandy Liang og Isa Arfen. Disse visningene var ikke vanlige catwalkvisning, men modellene var oppstilt slik at det heller ble "utstillingsvisninger" - en veldig kul måte å vise frem de freshe kolleksjonene på. 

På Sandy Liang-visningen ble det fokusert på en naturlig hudsminke, bustete bryn og en tykk grafisk liner over øyet. 

På visningen til Isa Afren var det Maybelline Spania sin flinke makeupartist, Gato, som hadde ansvaret for sminken.

Det ble fokusert på en naturlig hudsminke med glød og røde kinn, naturlige bryn og vinrøde lepper.Etter visningene dro vi å spiste en herlig middag, før dagen ble avsluttet på samme måte som den startet; nemlig med en god natts søvn i den fantastiske hotellsengen. Vi snakkes!

- Åshild


Silje Haugland
ååå så heldig! Kos deg masse<3
22.02.2015, 14:59
blog/website: http://siljegh.blogg.no
Iselin Renée
Så mange fine bilder :)
22.02.2015, 15:00
blog/website: http://iselinrenee.blogg.no
Synne
Åå, så utrolig gøy! Kom også nettopp hjem fra NY selv. Så deg på gardermoen og satt faktisk på samme fly som deg! Ble litt starstruck hahah
22.02.2015, 17:35
Camilla Heindorf
Kule bilder:D
23.02.2015, 02:00
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Maria Ljung
buksa du har på deg her, hvor er den fra:)?
23.02.2015, 21:50
Audhild :) Mamma til William <3
Så heldig du er :) Masse kule og fine bilder :)
23.02.2015, 23:55
blog/website: http://www.anitres.blogg.no
Maria
Her burde du også ha kjørt en liten del om hva du har på deg. Hvor er jeansen fra f.eks?
24.02.2015, 22:26
Christine
hvor er antrekket ditt kjøpt?❤️😄
27.02.2015, 01:54
Mia Karoline
Så heldig. Lurer bare på en ting som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Hvor høy er du?
28.02.2015, 12:21Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits