POSTET / 25.02.2015
NYFW DAG 2

Hei dere! Jeg fortsetter New York bloggingen min, og siden jeg har så mange bilder og så mye jeg har lyst til å fortelle dere, deler jeg innleggene min inn i ulike dagene. 

Det var søndag og Ringhusa var klar for dag to på New York Fashion Week. Vi startet dagen med en deilig frokost, før vi dro videre til Lincoln Center hvor dagens visning fant sted. Det var tid for "Custo Barcelona" visning, og jeg var så heldig og få komme backstage en tur før selve visningen startet.Sminkenlooken til Custo Barcelona var en naturlig hudsminke med ferskenfarget rouge i kinnene, naturlige bryn og en tynn oransje liner over øyet. Selv elsket jeg denne looken, veldig enkel, men den oransje lineren gjorde det likevel veldig "fashion". Visningen var utrolig bra, med såå mye fint. Custo Barcelona mikser dødskule prints og lekre snitt på et magisk vis, noe som resulterer i litt av en visning. (Dersom dere vil se mer av Custo Barcelona på fashionweek, kan dere gå inn her).Vi fikk også tid til et lite Starbucks besøk mellom backstage og visningen. Siden New York serverte en svært sur vind denne søndagen, var Starbucks sin varme veldig god å ha. Tnx Starbucks<3Siden mobilkameraet ble brukt flittig da jeg var over Atlanter'n, tenkte jeg at det var gøy å vise dere litt av kamerarullen fra NY. Helt til venstre ser dere en av Maybelline sine flinke makeupartister klargjør en av Custo Barcelona sine modeller, i midten ser dere en av New Yorks mange gater og helt til høyre ser dere mitt flotte selskap på Starbucks ♥

Senere på kvelden dro vi på en superhyggelig restaurant som heter Waverly Inn. Etter vi hadde satt oss ned og hatt hode nedi menyen en god stund, forteller Cathrine fra L'oreal om karen på bordet ved siden av. Denne karen er ikke hvem som helst, men det er jo selveste Pharrell Williams som også var gira på Waverly Inn sin hamburger denne søndagen. Selv synes jeg dette er dødskult, og det tar ikke lang tid før jeg har tatt opp mobilen for å smugfotografere celeb'n på nabobordet. Dette har kelneren fått med seg og går bort til meg å sier at all fotografering er forbudt (ops:(). Et halvt sekund og litt rødming senere, er mobilen nedi veska igjen og både jeg og Pharrell er klare for middag.

Nok en fantastisk dag var over, og atter en gang lå jeg i hotellsengen klar for enda en natt søvn før jeg skulle ta fatt på den kuleste mandagen i hele mitt liv.

- Åshild


Thea
Hei, jeg har veldig lyst på en oversized levi's jakke, hvor har du kjøpt din og hvor mye kostet den? Vet du eventuelt en nettside jeg kan kjøpe fra :) Håper du har det fint i New York :)
26.02.2015, 18:08
Audhild :) Mamma til William <3
Kule bilder :)
27.02.2015, 16:20
blog/website: http://www.anitres.blogg.no
Hei hva heter drikken
02.03.2015, 23:44
Du er flin til å ta bilder, men jeg ville anbefalt deg å skru ned ISO. Høy ISO fører til kornete bilder som du ser på nesten alle bildene dine som er innendørs og kanskje ikke har noe særlig med hvitt lys! STÅ PÅ!
13.03.2015, 15:14
Tommy
ser ut som en trevlig tillställning
15.03.2015, 16:59
blog/website: http://investerasmart.blogg.se
sofie
hvilket kamera har du? kan du lage et kamerakurs? bildenen dine er utrolig bra!!
26.03.2015, 15:54Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits