POSTET / 28.02.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL

I det siste har jeg vært elendig til å svare på kommentarer, noe som jeg gjerne vil endre på og bli mye flinkere til. Derfor har jeg gått gjennom kommentarfeltene på de siste innleggene og samlet de i et eget innlegg. Heretter skal jeg begynne å bli mye flinkere til å svare på spørsmålene deres, men jeg lurer på hva dere liker best - at jeg svarer direkte i kommentarfeltet eller at jeg lager flere svar innlegg som dette?

Hvor er denne buksa fra? Dette er en vintage Levis som jeg kjøpte på UFF i Oslo ved Østbanehallen.

Kan du ha sminkevideo? Jeg har spilt inn flere sminkevideoer som aldri har blitt publisert - av god grunn. Enten har kameraet ikke vært fokusert, lyset vært dårlig eller så har bloggeren ikke vært egnet for å være foran videokameraet den dagen, haha. Så derfor holder jeg meg til sminkeinnleggene mine enn så lenge. Men det kan hende at det plutselig dukker opp en video en dag.

Hvor har du kjøpt kamerastativet ditt? Jeg kjøpte kamerastativet mitt på Expert for to år siden. Tviler på at det fortsatt er ute i butikk, men her er et som ligner :-) 

Hvor er denne genseren fra? Tiger Of Sweden :-)

Hvor har du kjøpt de oversized Levis jakkene dine? Jeg har kjøpt begge Levis jakkene mine på Velouria Vintage på Grünerløkka i Oslo. 

Kunne du legge ut linken til Macbookskinnet i marmor fra Etsy? HER :-)

Hvor i London kjøpte du New Balance skoene dine? De kjøpte jeg på Footlocker i Oxford Street.

Hvor høy er du? 176 cm ca.

Hvilken størrelse har du i Svea Serena jakken din? Small.

Kan du vise hva du pakket i kofferten da du dro til New York? Hver gang jeg skal ut å reise, pakker jeg ca to ting i kofferten én måned før jeg drar. Haha, jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det, men det er vel sikkert for å prøve å få  hjernen min til å tro at "denne gangen skal jeg være ute i good tid med å pakke". Denne gangen lå det også en bok og et belte (haha) en god stund før jeg skulle dra, men resten av kofferten ble ikke fylt før kvelden før jeg skulle dra. Da hadde jeg ikke tid til å planlegge pakkingen min noe særlig, så da puttet jeg alt det nødvendige jeg har med hver gang jeg er ute å reiser, i tillegg til ekstra mange klesplagg, jakker og sko siden det ikke er hver dag man skal på Fashion Week. Men for å trekke frem mitt beste New-York-ferie-i-februar pakketips, er det å ta med en hel haug varme klær. Selv trodde jeg at de norske vinterene hadde gjort denne bygdejenta beinhard mot all slags kulde. Dette gjaldt ikke New York sin kulde, gitt. En blanding av minusgrader og vind i NY, gjør så enhver turist burde ta med seg et par ekstra ullsokker i kofferten.

Hva heter skrifttypen i headeren din? Den heter "Signerica", du finner den her.

Hvilke farge har du på Ray Ban pilotbrillene dine? Jeg har de i fargen "gold and green", direktelink her

Hvor er den rosa kjolen du bruker i dette innlegget fra? Den er fra Ganni. Desverre bare lånte jeg den, men jeg hadde ikke takket nei til å ha den i garderoben selv for å si det sånn.

Hvor er denne genseren fra? Den er fra Bikbok.

Hvor kjøpte du Mulberry vesken din? Den kjøpte jeg på Mulberry butikken på tax free'n til Stansted. Dersom du skal til London og er ute etter å spare litt penger på en veske, anbefaler jeg å bruke en dag til og dra til Bicester Village. Dette er en liten shoppinglandsby med merker som Mulberry, Ralph Lauren, Celine, Burberry, Michael Kors, osv, hvor alt er fabrikkutsalg, noe som vil si at det er mye billigere enn vanlige butikker. Selv kjøpte jeg noen Ralph Lauren skjorter der, som kun kostet en treddel av norsk pris. 

Er det noe mer du lurer på?

- Åshild


Anonym
Lurer på om du tar sol eller hvordan du blir så brun? Kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan man kan få en fin og dyp brunfargen når man er i varmere strøk:-) Ellers synes jeg det er kjempeflott at du blogger såpass mye som du gjør. Rart du ikke er lengre oppe på topplista.
28.02.2015, 14:55
katrine <33
jeg lurer på om du kan ha sånn innlegg der du prøver å hjelpe leserne dine med problemer. sånn at leserne kommenterer problemer de har med gutter, familie, venner, mobbing osv på et kommentarfelt du lager et innlegg til også lager du et innlegg på bloggen der du svarer på problemene og prøver å hjelpe?
28.02.2015, 14:55
Julia
Mer såna här inlägg! Är super.
28.02.2015, 15:16
Iselin Renée
Bra svart :)
28.02.2015, 19:53
blog/website: http://iselinrenee.blogg.no
Vårin
Vil gjerne at du fortsetter med innlegg som dette:) Kanskje ukens spørsmål!
28.02.2015, 22:14
Julie
Åh tusen takk for London-tipset :-) Flott er du!
28.02.2015, 23:36
anonym
åssen linset til kamera har du?? pris eventuelt??
01.03.2015, 23:36
Gutt x
Hvordan tar du de bildene med svart bakgrunn? Hvilket fotoutstyr bruker du?
02.03.2015, 18:31
Therese
supert innlegg! slike innlegg håper jeg det kommer flere av fremover :)

kunne du laget et innlegg der du viser hvordan du redigerer bildene av deg selv?

hvordan tar du bildene med sort bakgrunn? jeg bare elsker dem!
05.03.2015, 15:08



Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:







hits