POSTET / 03.03.2015
NYFW DAG 3

Heihei! Da er det klart for at jeg forteller dere om dag 3 i denne fantastiske byen. Som jeg skrev i forrige New York-innlegg, var dette den kuleste mandagen i hele mitt liv. Here you go!

Jeg og fine Marthe, den flinke makeupartisten til Maybelline Norge, startet dagen med litt shopping i Soho. Shoppingen denne morgenen, skulle jeg bruke til å finne kjole til kveldens coctailparty som vi skulle på sammen med Maybelline. Etter litt hurtigshopping, fant jeg meg to kjoler og tenkte "nå er du hvertfall sikret finstas til i kveld" og droppet prøverommet. Det viste seg og være et dumt valg, for da jeg prøvde kjolene (15 min før vi skulle dra på coctailparty), viste det seg at begge var for små. Haha, det er så typisk meg. Heldigvis reddet Marthe meg ved å låne vekk et skjørt, så jeg slapp og dra på coctailparty i hotellmorgenkåpe, he he. 

Etter shoppingen var det klart for brunch på The Standard, et dødskult hotell. Åshild valgte å brunche (er det et ord?? haha) i amerikansk stil, og bestilte en diger burger med en haug av pommes frites ved siden. NAM. Jeg og resten av de flotte damene koste oss som bare det, og det var et superhyggelig måltid med masse latter og prat.

The Standard bydde på mer enn kul utsikt og digge burgere. Denne mandagen holdt også en del av fashion week til i dette bygget. Etter brunchen heiset vi opp noen etasjer, hvor vi fikk komme backstage på visningen til "Brock" - et merke proppfult med enkle snitt og kule prints, I love it. Vi dro fra The Standard, for så å oppleve noe veldig kult. Det kan godt hende flere av dere allerede har fått det med dere, siden jeg ikke akkurat var treig med å legge ut bilde på insta, hehe. Jeg var nemlig så heldig å få være med Maybelline Norge og møte to av Maybelline sine ansikter, Gigi Hadid og Jourdan Dunn (æææ!!).

Herlighet, så gøy det var!! To utrolig flotte og dyktige damer som jeg så lenge har vært så fan av. Dere kan tro det var en glisende og gira Åshild som gikk ut i New York sine gater igjen. 

Etter stjernemøtet var det tid for å jakte etter en yellow cab - det var nemlig seks shoppingglade damer som var klare for å ta fatt på NY sin fantastiske shopping.

Et par (mange) dollar senere, var vi tilbake i én av New York sine mange cab's - denne gangen med bilfronten vekk fra Soho og rettet mot hotellet vårt. Tiden var inne for å legge sminken, fikse håret og hoppe i finstasen.

Da vi ankom coctailpartyet, ble vi møtt av tidenes utsikt. Det var helt sjukt! Location for kvelden var i en toppleilighet med utsikt over store deler av byen. Heelt magisk, med andre ord.

Til venstre ser dere flere av Maybelline sine ansikter, blant annet Jourdan Dunn som også hadde funnet veien til samme toppleilighet som Ringhusa denne kvelden gitt. I midten ser dere de fineste damene som var til stede den kvelden, nemlig mitt smashinge reisefølge. Og helt til høyre ser dere meg som er svært begeistret for den sjuke utsikten.


Jeg benyttet meg av muligheten til å ta selfies med utsikten. Etter jeg hadde gjort meg ferdig med fotoshooten og flyttet blikket mitt opp fra mobilen, fikk jeg meg litt av en overaskelse. Plutselig stod Cody Simpson (!!!) et par meter foran meg (bilde nummer to er altså et smugbilde hehe). Dette stresset et ungpikehjerte veldig, og i følge kamerarullen min var det tydelig at jeg var nervøs for å ha appelsinrester igjen i tennenene. Cool. 

Grunnen til at Mr.Simpson var på party denne kule mandagen, var at kjæresten, Gigi Hadid, også var med Maybelline på coctailparty. Over ser dere resultatet fra de bildene jeg tok av dette flotte paret (haha kry blogger). Oog når jeg først er inne på denne Cody skrytinga, kan jeg jo fortelle også fortelle om da Cody Simpson handshaka med Åshild Ringhus. Ikke at førsteintrykket jeg gav er noe særlig å skryte av da, haha, for det eneste jeg klarte å si på min bygdeengelsk var "Well, hello yes, i'm Åshild yes.... we have two meters snow home where I live. It's cold yes". Great, Åshild.... 

Etter en utrolig morsom og fin kveld med flotte damer og magisk utsikt, var det enda en gang tid for å legge seg. Den kuleste mandagen i hele mitt liv var bikket midnatt, og jeg var klar for å ta fatt på den kuleste tirsdagen i hele mitt liv. Vi snakkes ♥

- Åshild


Miria Karima
Lovely photos and such a beautiful city!

www.miria.de
03.03.2015, 21:43
blog/website: http://www.miria.de
Diman
så fina bilder!
03.03.2015, 22:07
blog/website: http://nouw.com/dimand
mee
altså Gigi er pen hun, men du er mye penere!
03.03.2015, 22:42
juliesandal
Kjenner jeg blir helt giret (og veldig glad) på dine vegne, jeg!
03.03.2015, 23:07
blog/website: http://juliesandal.blogg.no
Wow!! Du er heldig, og ser superbra ut:D

Hvorfor tok du ikke selfie med cody btw? Ble det litt for fangirl eller hva er greia haha
03.03.2015, 23:07
AMALIE
Hei hvor er den hvite genseren din fra det ene bildet kjøpt??
03.03.2015, 23:26
Camilla Heindorf
Så fine bilder:)
04.03.2015, 00:16
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
åå, hva redigerer du bildene dine med? både her og på ig, de blir så fine!
04.03.2015, 01:11
Sandra Stjerneus
Oh my gooood Åshild.

Do u understand how jealous I am?!
04.03.2015, 08:09
blog/website: http://sandrastjerneus.se
Stina Louise
Så herlig! Ikke minst så heldig du er! :D Har vært i New York selv. Vært der en gang så må man bare tilbake! Får aldri nok :D <3
04.03.2015, 10:34
blog/website: http://stinalb.blogg.no
Audhild :) Mamma til William <3
Så herlige bilder :) Litt av en opplevelse du fikk gitt :)
05.03.2015, 01:55
blog/website: http://www.anitres.blogg.no
ÅÅ, så fine bilder.-) Du er heldig som får oppleve noe så stort. Har vært i New York jeg også, og vet at det er helt fantastisk. (et lite spørsmål: hvor er den hvite genseren med lang hals fra? Den var så sykt fin).
12.03.2015, 07:47Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits