POSTET / 27.05.2015
MAC DIVA

Hei! Onsdag, nøyaktig én uke og én dag siden sist. I det siste har mellomrommene mellom hvert innlegg blitt skremmende store. Jeg dropper unnskyldninger og forklaringer denne gangen, rett og slett fordi jeg ikke har noen. Eksamensperioden satt virkelig spor etter seg på bloggfronten, og det ser ut som om det-å-ikke-blogge-uvanen har hatt vanskeligere for å slippe taket enn det jeg regnet med. Det at dere likevel tar turen innom bloggen, til tross for dårlige oppdateringer, setter jeg uendelig pris på - tusen takk ♥

Nå, over til noe helt annet. Selv har jeg en fryktelig stor kjærlighet for nude leppestifter. Denne kjærligheten har så og si utviklet seg til en avhengighet, noe som resulterer i et stort forbruk av nude leppestifter. Dersom jeg skal pynte meg litt ekstra liker jeg og bytte ut nude-fargen med en vinrød-farge. Under ser dere min ikke-nude-favoritt. Jeg kjøpte den på Mac, og fargen heter "diva". Jeg har lagt ut bilder hvor jeg har på meg denne tidligere, så til dere som har lurt på hvilken farge jeg har brukt, er dette altså svaret :-)

Hva er din favoritt leppestift?

- Åshild


Frida Hustig
Så fin farge! Er så mange leppestifter jeg har lyst på for tiden, men akkurat nå er favoritten min "please me" fra Mac :-)
27.05.2015, 19:49
blog/website: http://www.sweetoutbreak.blogg.no
I n g r i d :)
Hei Åshild:) Jeg pleier aldri å kommentere på blogger, men var nødt til å gjøre det nå. Jeg så nettopp det-nye jenta ferdig. Du ble med engang en soleklar favoritt, og jeg heiet på deg hele veien. Jeg ble så glad når du vant. Du virker som en utrolig herlig jente, som sprer masse glede. Det var så gøy å lese og se bilder fra turen din i New York, du fortjente virkelig å få den premien. Jeg må også si at du er utrolig heldig som har den sjarmerende dialekten. Jeg har familie i Rauland, og har alltid elsket dialekten. Faktisk så har fetterene og kusinene mine snakket en hel del om en Åshild når jeg har vært på besøk der oppe. Nå glemte jeg helt at jeg bare skulle skrive en liten kommentar, men vil bare si at jeg er fast leser fra nå, jeg elsker den unike stilen din og du er virkelig en stor inspirasjon.
27.05.2015, 20:17
Elisabeth
Så utrolig fin! Jeg har mange favoritter, men akkurat nå er det en peachy nude fra Makeupmekka som heter Backseat :)
27.05.2015, 21:47
blog/website: http://elisabethuksnoy.blogg.no
krist.in
såå fin! Jeg elsker mac sine leppestifter !
27.05.2015, 23:30
blog/website: http://krist.in
Diman
älskar mac!
28.05.2015, 13:22
blog/website: http://nouw.com/dimand
Synne
Er denne matt? Og har du kanskje en link hvor du har leppestiften på? :)
29.05.2015, 23:03Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits