POSTET / 04.07.2016
Svar på spørsmålsrunde

Hva skal du gjøre i høst: utdanning, reising eller jobb? Etter sommeren skal jeg flytte for å studere. Woho, gleder meg!

Hvis du skulle valgt programfag på nytt, hva ville du valgt? Jeg hadde nok fortsatt valgt realfag.

Vil du prøve å jobbe innen mote i fremtiden, isåfall hva tenker du? Når det gjelder studier, har jeg ikke søkt noe "mote-studie". Men jeg har søkt på flere studier som kan brukes på mange ulike felt, deriblant også mote. Men når det er sagt, så er fashion osv (hehe) min absolutte favoritthobby, og jeg synes jo det er fryktelig gøy - så håper at jeg har mulighet til å holde på med det, i den grad jeg ønsker, så lenge jeg synes det er gøy :-)

Hvilke hudprodukter anbefaler du? For å ta bort sminken bruker jeg "Simple Cleansing Wipes", "Garnier Micellar Cleansing Water" og kaldt vann. Siden jeg har verdens tørreste hud for øyeblikket, er jeg veldig avhengig av gode fuktighetskremer. Selv bruker jeg to (utrolig bra) kremer fra Embryolisse. I tillegg bruker jeg daglig en solkrem fra Clarins. 

Hvor handler du mest? Usikker, men tror det er Nelly. 

Hvordan redigerer du bildene dine på instagram? Hvilke apper og filter bruker du? Da bruker jeg som oftest VSCO cam og filterene B1, A6, A7, A8, A9, 04 og 05. 

Hvordan har vgs vært for deg, og hva vil du tips meg til angående vgs? Skal nemlig starte nå i august og kjenner jeg er rimelig nervøs for alt. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du sier om å være nervøs for alt - det var jeg også, og det tror jeg gjelder de aller fleste. Selv har jeg hatt det utrolig bra på vgs, og de tre årene har gått så fort! Når det gjelder skole og fag, er mitt aller beste tips å jobbe jevnt hele tiden, i stedet for å ta skippertak (jeg var helt håpløs). Ellers er det utrolig viktig at man er snill med både seg selv og andre, og bidrar til at alle skal kunne ha det bra og være glad. Jeg tror det sosiale og faglige henger tett sammen, ved at trivsel ofte fører til at man presterer bedre. 

Hvor vil du reise? På ferie, hehe.

Hvor er de sorte kåpene dine fra? Zara.

Når sluttet du på fotball? Troor det var i 9/10. klasse. 

Jogger du mye? Haha tjaa, har ikke overbelastningsskader da for å si det sånn ;););)

Hvordan er forholdet ditt til trening- og kosthold? Svært avslappet - men ønsker selvfølgelig å ha en god helse, så prøver å ta vare på den da. 

Hvordan var russetiden din? Veldig gøy! Russ er gøy as!

Du skrev om at du hadde vært i Irland på klassetur. Var dere i Dublin? Hvordan er byen og har du noen shopping anbefalinger? Ja, vi var i Dublin! Bare noen timer, vel og merke, men likevel synes jeg vi rakk mye. Jeg likte byen veldig godt, og har veldig lyst til å dra tilbake dit en gang. Shoppingen synes jeg også var bra. Alle de butikkene man ønsker fantes i Norge, var i Dublin - så absolutt ingenting klage på. 


Hva skal du studere? Så spennende!
04.07.2016, 21:33Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits