POSTET / 12.07.2016
Foundation: Chanel P. L.

Hei! Siden jeg har vært så fryktelig uproduktiv i dag, tenkte jeg at jeg i det minste kunne finne noe å blogge om. Derfor bestemte jeg meg for å blogge om foundations, haha. I løpet av de siste årene har jeg testet veldig mange ulike foundationer. Så langt har jeg ikke lykkes i å finne "the perfect foundation" (haha tough life as) - men jeg har jo funnet noen jeg liker bedre enn andre. Såå derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en "serie" der jeg skriver om de ulike foundationene jeg har prøvd ut - både de jeg liker og de jeg ikke liker like godt - i håp om at det kan være til litt hjelp for noen av dere :)

Jeg er langt fra noen spesialist, og hvor godt man liker en foundation, kommer veldig an på hvilket resultat man er ute etter;  jeg liker middels dekke, med god holdbarhet. I tillegg vil jegsi at huden min er _veldig_ tørr, noe som spiller en stor rolle i hvilken foundation jeg foretrekker. 


DEKKEVNE: Chanel sin "Perfection Lumiére"-foundation vil jeg si har en middels dekkevne. I mine øyne dekker den ikke for mye, men heller ikke for lite. Jeg liker at den ikke fjerner alt av naturlig glød, men likevel jevner ut hudtonen.  

HOLDBARHET: Plutselig ble jeg usikker på om det heter "holdbarhet"? Haha, itilfelle det ikke heter det, mener jeg altså hvordan foundationen holder seg på huden. Jeg synes holdbarheten på denne er helt okei. Når det er sagt, kan det godt hende jeg har for høye krav når det gjelder nettop det - men jeg synes den fort kan bli litt skjoldete dersom jeg har hatt den på en hel dag. Likevel synes jeg den passer bra dersom planen er å ha på sminke kun for noen timer. 

 

KONSISTENS/FINISH: Konsistensen på Chanel sine produkter, overrasker meg alltid. Foundationen i seg selv er "glatt og myk", og huden får silke-preg etter man har påført den. Not bad. Finishen, for meg med tørr hud, er matt.

FARGE: Jeg liker forsåvidt fargen helt greit, men den er nok hakket mer oransje enn det jeg liker. Selvfølgelig gjelder dette bare for akkurat den fargen jeg har - det er jo mange flere alternativer.

PRIS: Mener denne koster i overkant av 400 kr, så det er jo en dyr foundation. Chanel as.

ELLERS: Den er veldig parfymert. Lukter jo seff dødsgodt, men dersom man reagerer med parfymerte produkter, er nok dette det største minuset ved den.

På bildet over ser dere hvordan resultatet blir. Her har jeg kun påført foundation, ikke noe concealer eller pudder osv.

Alt i alt vil jeg si at denne foundationen er helt midt på treet i mine øyne. Jeg liker veldig godt dekkevnen og finishen, men synes den er vel parfymert og holdbarheten er i korteste laget. Ville jeg kjøpt den igjen? Usikker. Dersom jeg er ute etter en foundation til spesielle anledninger, så kanskje ja, men dersom jeg er ute etter en foundation til å bruke til hverdags, så ville jeg nok gått for en annen. 


Henriette Celin
Så flott den så ut på ^^
12.07.2016, 09:36
blog/website: http://www.bergensergenser.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits