POSTET / 21.07.2016
Thank u google

Er det noe jeg tror alle mennesker som bruker google har til felles, er at vi, en eller flere ganger, har søkt på hvordan vi skal gjøre noe. For eksempel "hvordan låse opp låst iphone?" eller "hvordan se på amerikansk netflix?". Jeg tyr hvertfall ofte til google de gangene jeg er i nød - og av og til disker google opp med noen skikkelig gode løsninger. Derfor tenkte jeg at jeg kunne samle noen top favorites-tips fra internett i et innlegg, woho. 

SLEEK HESTEHALE. Kim K har jo sleek hestehale on fleek (HAHA rim!!!), så da har Kardashian-fanen i meg ofc lyst til å være lik på sveisen. Derfor ble jeg glad da jeg fant en tutorial som viste hvordan man sleeker hestehal og får orden på alle craycray babyhår, du finner den HER.

KNUST PUDDER. Dere har helt sikkert hørt om denne måten å redde knuste pudder på før, nemlig å ta litt antibac i det knuste pudderet, for så å "klappe" det sammen. Haha, dårlig til å forklare as always, men dere finner en tutorial HER. Har knust x-antall Mary-Lou Manizers, så dette er et velbrukt tips hos meg. 

LETTVIN GLØD. Selvbruning i ansiktet kan jo slå ut begge veier; enten blir det veldig fint og bronze goddess, eller så blir det mindre fint og ikke så bronze goddes. Jeg blir sjelden bronze goddes, haha. Så et tips jeg har hatt veldig nytte av, er å blande selvbruning med litt fuktighetskrem - da synes jeg det er enklere å få et okei resultat. 

KJIP NEGLELAKK. Det er alltid kjipt å oppdage at neglelakken har fått honning-konsistens:( Men dersom man tar litt neglelakkfjerner nedi honning-neglelakken, løsner det opp, og konsistensen og neglelakken er som før. YEY. 

BAZIMYCIN. Haha, dette er ikke noe google har lært meg, heller mitt tidligere tough-life. Da jeg, når jeg var ung og dum, var nesten like craycray som babyhåra mine (HAHA igjen!!!) fikk skrubbsår osv, tok mamma litt bazymicin på såret. Etter det har jeg brukt bazimycin flittig, og synes det funker til det meste. Tror egentlig ikke den er beregnet til å være en allround-salve, haha, men jeg synes den funker til alt fra urenheter til tørr nese. 


Har du lyst til å fortelle hva du skal studere? du er jo super hemmelighetsfull, boring
22.07.2016, 04:13Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits