POSTET / 04.08.2016
Favourites from The Balm

Jeg tenkte å vise dere den farget fuktighetskremen jeg skrev om i forrige "uken som gikk" sammen med et par andre The Balm-favoritter. Dersom du er gira på å kjøpe noen av produktene under, eller andre The Balm-produkter, har Coverbrands 20-50 % på The Balm for øyeblikket. Ingen reklame, bare et tips.

BALM SHELTER (TINTED MOISTURIZER) // Denne er jeg, som sagt, veldig fornøyd med. Jeg er overrasket over hvor lenge den holder seg på huden. Det er jo ingen foundation, så dekkevnen er så som så, men likevel synes jeg den jevner ut huden, i tillegg til å gi en fin glød. 

BAHAMA MAMA // Bahama Mama har jeg vært trofast mot en god stund. Før brukte jeg Too Faced sitt sjokoladepudder, men siden det kun selges på Sephora (i think?), gikk jeg over til Bahama Mama - som jeg forsåvidt liker like godt som sjokoladepudderet (om ikke bedre til og med). 

MARY-LOU MANIZER // Haha, denne har jeg skrevet om så mange ganger tidligere, men jeg skriver om den enda en gang jeg:):) Veldig fin highlighter i pudderform, lett å påføre og drøy i bruk. Har hatt den i sminkemappa så lenge jeg kan huske.

BETTY-LOU MANIZER // Bronzer-versjonen av Mary-Lou Manizer, så den er også lett å påføre og drøy i bruk. Gir en utrolig fin glød til solbrun hud. 

CINDY-LOU MANIZER // Dette er også samme type som Mary-Lou- og Betty-Lou Manizer, men denne er litt mer rosa i fargen. Selv synes jeg ikke det er like intens highlight i denne som i de to andre, så denne kan også egne seg som blush. 

Har du noen The Balm-favoritter?


Sara Hansen - Backpacking 2017
Elsker the balm!! De har så mange gode produkter:))
06.08.2016, 10:56
blog/website: http://nouw.com/saraarasNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits