POSTET / 02.09.2016
Daily products

Hei! Først må jeg avklare begrepet "pløse" jeg brukte i forrige innlegg, haha. Det er tydelig at det ikke er et ord som er i dagligtalen til de fleste, og etter litt undersøking i nærmiljøet, vet jeg ikke om andre enn mamma og meg som bruker det. "Pløse" (vel og merke; i mitt vokabular) er altså det stoffstykket som er under lissene på en sko, jeg vet ikke om et annet ord enn "pløse" for den delen av skoen - så dersom du vet; si ifra haha! 

Nok om pløser for denne gang, nå skal vi snakke om sminke, haha. Siden jeg synes det er til veldig god hjelp å lese om andre sine erfaringer når det gjelder ulike produkter osv, tenkte jeg at jeg kunne dele noen av mine erfaringer med de produktene jeg bruker daglig. I og med at jeg bruker de daglig, er dette produkter jeg er svært fornøyd med og kan anbefale videre :-)

1. "Mac Pro Longwear"-foundation i fargen "NW15": en relativt lett foundation, med god dekkevne. Holder stort sett hele dagen (dvs en god del timer), og er fin i fargen.

2. "Lancome Teint Idole Ultra 24H"-foundation i fargen "045 Sable Beige": dette er en foundation som jeg synes er hakket "tyngre" enn Mac sin Pro Longwear, men ikke så tung at det blir sement. Den holder seg svært lenge på huden, og jeg liker å blande litt av denne med Mac-foundationen for å få ønsket farge.

3. "Bare Minerals All Over Face Color" i fargen "Warmth": mineralpudder som jeg bruker som solpudder/blush. Synes fargen er så fin, i tillegg til at den gir fin varme/glød til ansiktet. I tillegg bruker jeg (som sagt hundre ganger tidligere) Bahama Mama-solpudderet fra The Balm (men det glemte jeg å ta fotografere, ops). 

4. Brynsett fra Glo Minerals: dette settet har jeg brukt hver dag i flere år, men likevel er det masse produkt igjen - med andre ord er det veldig drøyt (usikker på om det heter drøy eller drøyt??) i bruk. 

5. "Anastasia Dipbrow Pomade" i fargen "Taupe": et fantastisk brynsprodukt! Er så fornøyd med fargen, utrolig bra holdbarhet og også denne er veldig drøy i bruk. 

6. "Loreal Brow Artist Plumper": etter å ha påført brynspudder, påfører jeg litt av denne. I og med at fargen er veldig fin i seg selv, kan den også fint brukes uten å legge pudder først. Ypperlig for å markere og holde craycray bryn på plass en hel dag.

7. Eyeliner fra ukjent merke: (jeg klarer ikke å huske hva dette merket heter, tror det er noe med "joe" hvertfall haha). En helt basic og brukbar eyeliner.

8. "Loreal Volume Million Lashes": Volume Million Lashes-maskaraene har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg kommer nok til å være lojal mot denne i en goood stund fremover. Uten tvil en all-time-favourite. 
Linda Marie
Fine ting ;-)

God natt :-)
02.09.2016, 01:20
blog/website: http://detkanfortgaagreit.blogg.no
Camilla Heindorf
Kult
02.09.2016, 01:42
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Sara Hansen - Backpacking
Fikser du brynene dine selv? De er såå naturlige og fine!!
02.09.2016, 08:39
blog/website: http://nouw.com/saraaras
Marie Oma
Så pen du er <3 Mange gode produkter du bruker!
02.09.2016, 12:03
blog/website: http://moex.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits