POSTET / 22.09.2016
København

// Reisen var sponset av Maybelline

Som nemnt i forrige innlegg, dro jeg til København med Maybelline forrige torsdag. Selv hadde jeg aldri vært i København før, forsåvidt ikke på Flesland heller, så da jeg ventet på å gå på flyet satt jeg og ventet på innenlands-"avdelingen". Heldigvis kom jeg på at København ikke er i Norge, og kom meg over på riktig vente-sted.

Da jeg landet på Kastrup møtte jeg 5/6 av mitt flotte reisefølge. Vi dro og spiste lunsj, før vi tok turen til en Malene Birger pop-up shop på flyplassen. Dette synes jo Malene Birger-hjertet mitt var veldig gøy. I mine øyne er Kastrup et komprimert London - Kastrup sine shoppingmuligheter er jo craycray. 

Videre dro vi en kjapp tur innom hotellet, før ferden gikk videre til Strøget og shopping. Strøget var enda mer craycray enn Kastrup. Køben kan sin shopping as. 

Over ser dere meg og 6/6 av mitt flotte reisefølge ♥ Her ventet vi på hamburgere på Burger and Friends, i mens burger-mannen hjalp en blogger i nød med å fotografere et gruppebilde. 

Når burgerne var fordøyd og sminken var på, dro vi videre til Maybelline Strobing Party og lansering av Maybelline sin nye "strobing stick". En utrolig morsom kveld i godt selskap. Vi var så heldige å få med en goodiebag med mange forskjellige produkter, blant annet strobing sticken, så da kan jeg vise dere noen "reviews" av ulike produkter i senere innlegg. Tusen takk til Maybelline for en amazing tur! ♥


Camilla Heindorf
Tror jeg har hørt om den,men er ikke helt sikker.. Kanskje det var ett snnet merke.
24.09.2016, 01:49
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits