POSTET / 11.10.2016
TB: Gullårene

Grunnen til at jeg fikk ideen til å skrive dette innlegget, var at jeg så et bilde av Morten Gamst Pedersen her om dagen. Morten Gamst Pedersen var nemlig mitt store celebcrush på barneskolen - og i den anledning tenkte jeg at jeg kunne gå en tur ned memory lane til årene mellom 2004 og 2010. 

Jeg vet egentlig ikke hvor gøy dette er å lese for dere, men jeg fant hvertfall en relativ høy underholdningsverdi i å skrive det, såå håper det ikke er helt krise haha. 

Tenkte å starte med 2004. Den eneste grunnen til at jeg husker noe fra dette året, er at Kjartan Salvesen og Sandra Lyng var med i idol. Perioden min som blodfan av Idol begynte året før da Kurt regjerte, men jeg tok fangirlingen til nye høyder i 2004. Da begynte jeg nemlig å klippe ut bilder av idoldeltakere ut fra blader og samlet de i en Hennig Olsen-isboks. Når jeg ikke så på Idol hørte jeg på Hits for kids og "Dragostea Din Tei" (eller dragon stin tin tei som jeg kaller den) - du finner nostalgien her.

Jeg må innrømme at det jeg husker best fra 2005 og 2006, også er idol haha. I 2005 var det jo finale mellom Tone og Jorunn. Og i 2006 så var Aleksander With og Vivan Sørmerland med, og de var kjærester, noe jeg husker jeg synes var  gøy!! Tenk at begge i et kjærestepar kunne være idol-flinke til å synge liksom!! Ellers lekte jeg mye med Bratz og passet på at Tamagotchien min fikk nok mat. 

I 2007 skjedde det største jeg hadde opplevd hittil i livet, nemlig at jeg fikk min første mobil. En rosa cool klappmobil fra Sony Ericsson med 2 megapixel-mobilkamera. Mobilen var jo revolusjonerende for meg som fan av idol, da dette ga meg muligheten til å filme tven når deltakerene sang. Brukte opp min eneste gigabyte på dette, og har fortsatt en mappe med filmer av tven som heter "Kim Rune". 

I 2008 skjedde en annen høydare i livet (denne høydaren utkonkurrerte til og med den rosa Sony Ericcsonen), da hunden min flyttet inn - har aldri vært lykkeligere. Såå jeg tror det var en onsdag (for å være helt presis haha) jeg og pappa dro for å hente dawgie, som den gang var en mini mini hund. SO CUTE.

Det var vel i løpet av årene 2009 og 2010 at jeg ryddet vekk Bratzen, sluttet å kjøpe Julia og begynte å kjøpe Topp, og tok mine første selfies til profilbilde på Nettby. Ellers spilte jeg sjukt masse Gosupermodel, lekte med Bratz i skjul og mitt høyeste ønske var å kjøpe et par Shutter Shades-briller - noe jeg ikke turte, fordi jeg hadde hørt at noen hadde blitt blinde av å bruke de (haha det stemmer vel ikke????). 

SEE U


Camilla Heindorf
Awww.. Han er ganske kjekk :)
12.10.2016, 23:08
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Maria Valentina
omg hadde nesten glemt gosupermodel? Savner mine gosupermodel dager.

<3 digger deg .
17.10.2016, 17:09
blog/website: http://fysoeren.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits