POSTET / 08.11.2016
Foundation: LUXE

Hei! Jeg vet ikke om noen av dere husker at jeg begynte med en slags "review-serie" av ulike foundationer. Jeg kom vel og merke ikke lengre enn til foundation nr. 1 haha, så her kommer altså foundation nr. 2: LUXE-foundation fra Glo Minerals. 

DEKKEVNE: Det er nok den letteste og mest behagelige foundationen jeg noen gang har prøvd, så i og med at den er såpass lite "tung" på huden, synes jeg dekkevnen er veldig veldig bra.

HOLDBARHET: Jeg synes den holder seg overraskende lenge på huden - så det er et stort pluss.

FINISH: På bildet over ser dere hvordan "finishen" blir uten annen hudsminke, og på bildet nederst i innlegget ser dere "finishen" med alt av annen hudsminke haha. Den inneholder endel fuktighet, noe som er ideelt for min hud nå på vinteren. 

FARGE: Jeg har kun prøvd én farge (troor fargen heter "tahini"), så jeg kan ikke uttale meg om de andre fargene - men jeg er iallefall fornøyd med tahini. 

PRIS: Den koster nesten 600 (!!) kr, noe jeg synes er helt sjukt dyrt for en foundation! Men når det er sagt, så inneholder den diamantpulver (!! #2) - så man får altså med litt real diamonds på kjøpet haha. ALT I ALT: Jeg er veldig fornøyd med både dekkevne, holdbarhet, finish og farge, så sånn sett er den 10/10 for min del. Men med tanke på at den koster såpass mye, er det nå godt at det er et bra produkt. Det er jo også litt cool at den inneholder diamantpulver, men det er ikke et kriterium jeg har ved senere foundationkjøp hehe.


Camilla Heindorf
Har ikke hørt om denne før.. Bra innlegg:)
08.11.2016, 22:48
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Marie Oma
Den så veldig bra ut. men 600kr for en, var litt i overkant. Hahah, shiit :D
09.11.2016, 15:01
blog/website: http://moex.blogg.no
Veldig bra innlegg! Håper du fortsetter med den slags type innlegg:-)
10.11.2016, 10:47Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits