POSTET / 24.10.2016
Uken som gikk #8

Det starter å bli en stund siden forrige "uken som gikk"-innlegg. Ukene i oktober har hatt superspeed i år, og jeg har vanskelig for å tro på at det snart er november??? 

UKENS OPPTUR: Ukens opptur er faktisk et foredrag! Forrige onsdag var jeg på et utrolig interessant foredrag på skolen med privatetterforsker Tore Sandberg. 

UKENS NEDTUR: Haha dette er jo atter en gang bare et luksusproblem; men hele forrige uke grudde jeg meg latterlig mye til dagens tannlegbesøk haha:(

UKENS SERIE: "Helene sjekker inn" på NRK! Utrolig bra, viktig og, ikke minst, lærerik serie. Den går ut på at journalist Helene Sandvig bor på ulike institusjoner som sykehjem, asylmottak, hospits og fengsel i flere dager. Er det en serie jeg synes alle burde se, da er det virkelig denne.

UKENS SANG: "Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)" av Clean Bandit. Den er så bra woho!

UKENS INNKJØP: Pizza fra Pizzabakeren<333 Haha høydepunkt as.

UKENS FLAUSE: En av mine beste investeringer her i livet, er helt serr nakkeputa mi. Den er en drøm å ha med på buss, tog osv., men må nok innrømme at den kan være litt slitsom (luksusproblem ja) å frakte lol. Den er litt for stor til å få plass i veska osv, noe som resulterer i at jeg må ta den i handa. Så da jeg skulle gå av bussen natt til lørdag, var puta mi plutselig all gone fra setet. Siden det ikke var et alternativ å miste puta, måtte jeg begynne å lete i midtgangen og under seter. I og med at klokken var to på natten, resulterte letingen min i at jeg (ufrivillig vel og merke) vekte andre passasjerer:( Det synes jeg var veldig flaut da. :(Mvh. dårlig medpassasjer:(

UKENS LÆTTIS: Jeg vet ikke om andre enn meg synes dette er noe som helst lættis, men jeg humret hvertfall godt da det skjedde he he:):) Det var ikke store greia, men da jeg skulle google en mattrett her om dagen, skrev jeg helt ute av sammenheng, distre som jeg er, "Sylvester Stallone" istedet lolz.


Camilla Heindorf
Har sett litt på den.. Ikke alle,men noen av dem.
24.10.2016, 23:28
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
The one and only president you know who
Har også sett litt på den.. Likte den veldig godt! Noen av dem altså.
25.10.2016, 00:26
Vil du skrive litt om hvordan det er å studere jus? Vurderer det selv, så lurer litt på hvordan hverdagen din er! Vet at du ikke har gått der så veldig lenge, men har du fått noen inntrykk av forskjell på jus ved UiB og UiO? <33
25.10.2016, 08:15
Er studiene dine på nynorsk eller bokmål? :))
25.10.2016, 08:16
Hallo, om du har muligheten, heng en tråd/kort tau på nakkeputa, og fest den på veska/sekken 😎 Det gjør alltid jeg når jeg er ute å reiser, såå deilig å slippe å bære den, og sjansen for at du mister den er myye mindre!!
25.10.2016, 15:17Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits