POSTET / 26.10.2016
Maybelline: Master contour

I dag tenkte jeg å komme med et nytt "review" av et av produktene jeg fikk i goodiebagen fra Maybelline da jeg var i København. Selv om jeg skrev det tidligere, nevner jeg det igjen; selv om jeg har fått produktene, er dette innlegg jeg skriver frivillig for å tipse dere om produkter jeg liker :-)

Maybelline sin Master Contour er en contouring-stick, med highlight og contour i én stick. Det vil si at halvparten av sticken er highlight, og andre halvparten er contouring. Første gang jeg så sticken var jeg litt kritisk, da jeg tenkte at fargene kom til å blande seg. Men her ble jeg overrasket, fargene blander seg ikke sammen. Bildet under er tatt etter flere ganger bruk, så her har dere bildebevis også HE HE ;);)

Jeg er, som sagt tidligere, ingen mester på contouring, men over ser dere altså hvor jeg påfører highlight og hvor jeg påfører contouring-fargen haha.

På bildene i innlegget bruker jeg en ganske lys foundation som base, i tillegg til contouring-sticken (ikke andre produkter altså) for å markere og lysne. Selv liker jeg sticken veldig godt; synes den er så fin i fargen(e), og så er den så enkel å blende ut - noe jeg synes er et veldig stort pluss når det gjelder krembaserte produkter :-)

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits