POSTET / 15.11.2016
Tirsdag

Hei! Planen i dag var egentlig å knipse et par bloggbilder, men det rakk jeg ikke, ettersom det tar to sek før det blir mørkt for tiden. I tillegg til null nye bilder og poste, har jeg (som vanlig hehe) ikke så mye spennende å skrive heller. Jeg fant til slutt ut at en dårlig oppdatering, er bedre enn ingen oppdatering (forhåpentligvis). Kvantitet før kvalitet ja:/:/

Men jeg kan jo blogge litt om dagen min, det er jo kanskje til og med hakket mer spennende en min vanlige "her-er-jeg-med-jakka-mi"-blogging he he?? Jeg har jo lovet dere mer hverdagsblogging, så det passer på sånne dager som i dag.

Jeg trodde dagen min startet med at jeg forsov meg, men det viste seg at klokka bare var 00.52 og at jeg kun hadde sovet en halvtime. Dette gjentok seg vel og merke flere ganger gjennom hele natten, men det endte godt og jeg forsov meg altså ikke på ordentlig woho. Etter jeg ikke hadde forsovet meg, dro jeg på skolen. Deretter dro jeg hjem, sov inn igjen den tapte søvnen jeg hadde stressa vekk natten før og var flaut uproduktiv. Ellers har jeg vært en tur på Coop. Og så har jeg vært med venner ♥ Planen for kvelden er å ta igjen alt det jeg ikke har gjort tidligere i dag. Snakkes.


Marie Oma
hehe huff , jaa - det blir fort mørkt!!!
15.11.2016, 22:42
blog/website: http://moex.blogg.no
Camilla Heindorf
Litt mørke,men jeg synes de er bra;)
17.11.2016, 01:30
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits