POSTET / 29.11.2016
TB november: 2015 2014 2013

For litt siden publiserte Sophie Elise lignende innlegg. Dette synes jeg var en god idé, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det samme.  

2 0 1 5

Det var på denne tiden i fjor jeg skrev det siste innlegget mitt før bloggpausa jeg hadde frem til sommeren. Jeg husker jeg hadde sånn ca. funnet ut hva jeg ville søke av videre studier, og at jeg av den grunn begynte å stresse veldig med at det kun var noen måneder til eksamen. Det var nok mest oppi hodet mitt jeg stressa, for det endte med skippertak rett før eksamen vel og merke - men den usikkerheten rundt hvilket fag man kommer opp til til vg3-eksamen tok på as haha.

2 0 1 4 

På denne tiden i 2014 reklamerte jeg for selvbruning ja haha. Ellers husker jeg at jeg brukte veldig mye sminke, og hadde hang-up på coole hettegensere og lange kåper. Høsten 2014 var nok min mest bloggete-periode, for jeg husker egentlig ikke så mye annet fra denne tiden enn at jeg blogget haha. 

2 0 1 3 

Ooo i 2013 pynta wossa seg altså. Til og med heels på glattisen :O Min store hang up den gang var Cubus-skjerfene, og jeg brukte skjerf så og si hver dag (noe jeg forsåvidt gjør nå også når jeg tenker meg om). Den overdrevne skjerfbruken min, førte til at jeg fikk svært stiv nakke - og måtte slutte helt å gå med skjerf i en ganske lang periode. Ellers var det også på dette tidspunktet jeg prøvde meg på yoga, noe jeg blogget overraskende mye om haha. Yoga-karrieren ble vel og merke veldig kort, for denne type sport var ikke egnet for støle-meg.


Camilla Heindorf
Supert innlegg:)
30.11.2016, 00:46
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits