POSTET / 30.11.2016
Dagen i dag

Hei! I dag er det onsdag igjen, og allerede en hel uke siden jeg var i Helsinki - dagene flyr as. Ettersom jeg ikke klarte å komme på noe annet spennende å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere om dagen i dag. Dagen har forsåvidt vært veldig lik de fleste andre dagene i uken, så da får dere et lite innblikk i min hverdag haha. 

Når det gjelder morgenen min i dag, så var den veldig unormal. Gårsdagen gikk for det meste til å jobbe med skole, i tillegg til å komme ajour med søvn fra forrige uke. Dette resultert i mange powernapper gjennom hele dagen, noe som igjen resulterte i at jeg våknet helt uthvilt kl. 04.30 i dag til morgenen haha. Så da jeg ikke fikk sove igjen, bestemte jeg meg for å se på en film og drikke saft - en veldig merkelig morgenrutine. 

Etter jeg hadde sett på film og drukket saft (og selvfølgelig spist frokost osv), dro jeg på skolen. Der var jeg på forelesning, i tillegg til å skrive en fryktelig dårlig oppgave. Etterhvert sa jeg meg midlertidig (mis)fornøyd med oppgava, og bestemte meg for å gå på butikken og kjøpe antibac og studentknekkebrøda mine. 

Etter knekkebrødshoppinga, dro jeg hjem. Da dukket den daglige "hva skal jeg blogge om i dag"-tanken opp, og jeg bestemte meg for å ta noen bilder. Bildene ble kjedelige, men jeg tenkte at kjedelige bilder er bedre enn ingen bilder. Underveis i redigeringen ble jeg fryktelig trøtt, og etter noen kjappe vurderinger, konkluderte jeg med at det kunne vært lurt med en liten blund. Blund ble det, og som vanlig ble den litt lengre enn de planlagte ti minuttene. Planen for resten kvelden er seff å se på Farmen, men først og fremst må jeg gjøre krise-oppgava mi litt mindre krisete. Vi snakkes!


Skrangle
Hahahaha love u <33
30.11.2016, 21:38
krist.in
fine du <3
30.11.2016, 23:34
blog/website: http://krist.in
Camilla Heindorf
Skulle egentlig se på Farmen jeg også,men så sovnet jeg og endte opp å se på Sjakk. Jeg får se på det til helgen.
01.12.2016, 02:08
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Må bare si at det så utrolig mye gøyere og lese bloggen din når du blogger hver dag - slik som nå :) Og post gjerne flere outfit bilder, virkelig fin stil!
01.12.2016, 02:21
ååå digger disse innlegende greit å vite at flere har den samme hverdagen fylt med powernaps på "10 min"
01.12.2016, 12:35Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits