POSTET / 16.12.2016
DIY

Nå er jeg inne i en restitusjonsperiode etter å ha levert den siste oppgaven før jul (morsom), så av den grunn har det vært et par dager med no blogging. Men nå har jeg fått summa meg hehe, og tenkte at jeg kunne lage et DIY-innlegg! 

Etter å ha blitt inspirert av bilder fra Pinterest (as always), bestemte jeg meg for å forsøke og lage en bukse med sånne coole bukseben dere ser over, selv. 

Det eneste man trenger er en bukse, jeg brukte en vintage Levis, og en saks. Selv synes jeg buksa mi var litt for vid nederst, så om jeg skulle gjort det igjen ville jeg brukt en bukse som var litt trangere i benene - men det kommer selvfølgelig an på hva man liker :-)

1. Klipp/riv av nederste av buksebenene. Jeg klipte et lite hull, for så å "rive opp", da jeg synes riving gir en litt mer "slitt" look.

2. Dra ut flest mulig hvite tråder, for å få en enda mer "slitt" look. 

3. Til slutt river jeg to hakk som går ca 5 cm inn ved sømmene (bilde nr. 3), før jeg river av hele "luken" - og da er buksa ferdig!

Ikke noe avanserte greier haha - og resultatet blir altså en bukse som mangler en del av buksebenet foran. Planen er å legge ut antrekksbilder med buksa i morgen, så da ser dere flere bilder av resultatet :-)


Ida Marie Dragsnes
Elsker DIY'S!
17.12.2016, 03:14
blog/website: http://idamarye.blogg.no
Camilla Heindorf
Så stilig
17.12.2016, 22:59
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits