POSTET / 21.12.2016
Uken som gikk #9

UKENS OPPTUR: Juleferie! Er fortsatt endel skolearbeid som jeg må få gjort før jeg drar tilbake til Bergen, men kjenner jeg meg rett så får jeg ikke gjort noe de dagene som gjenstår før julaften, så da erklærer jeg likså godt juleferie nå hehe.

UKENS NEDTUR: På mandag var jeg i Oslo. For å komme meg til Oslo må jeg enten ta buss eller kjøre bil, og denne mandagen kjørte jeg bil. Når jeg kjører bil til Oslo er jeg nødt til å kjøre på E18, og jeg hadde glemt hvor skummelt det var å kjøre rally på motorvei. Som om jeg ikke var nervøs nok for denne veien fra før, ble jeg ekstra nervøs da en enorm trailer holdt på å brøyte seg inn i sida mi og jeg ble nødt til å bråstoppe (!!!!) på E18. HELDIGVIS var det ingen biler bak meg i det øyeblikket, og både jeg og den enorme traileren kom helskinna fra situasjonen. Men fysøren, så redd har jeg sjelden vært altså. 

UKENS INNKJØP: Julegaver!

UKENS SANG: "Pillow Fight" av Galantis, i tillegg til julesanger seff. 

UKENS MAT: Alt av middag.

UKENS SERIE: Etter jeg kom hjem har jeg brukt et ukjent antall timer på å se på "Bedrag" på NRK. Depper over at jeg har sett siste episode, og håper sesong 3 kommer veldig snart. 

UKENS PRODUKT: Som jeg nevnte i sminke-innlegget jeg la ut for litt siden, påfører jeg alltid et lag solkrem før jeg legger sminken. Og før jeg dro fra Bergen kjøpte jeg en ny solkrem fra Dior som jeg synes gir så fin glød - så det er altså ukens produkt :-)


Camilla Heindorf
Supert innlegg
21.12.2016, 19:43
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits