POSTET / 14.01.2017
Steg for steg: øyenskygge #2

Jeg hadde egentlig planer om at dette innlegget skulle komme ut før jul, og når jeg ikke rakk det, planla jeg at det skulle komme før nyttår, og når jeg ikke rakk det heller, så kom det i dag i stedet. Men referer til mitt livsmotto: bedre sent, enn aldri HEHE. Det er jo tross alt fredag, og helg betyr jo også litt glam av og til. Ikke at min helg kommer til å bli noe glamorøs, for månedens happening, eksamen, er jo rett rundt hjørnet:(:( Uansett, glam-helg eller ikke, her kommer en veldig enkel tutorial på en veldig enkel øyenskygge-look.

Først litt om produktene. Estee Lauder-fargen har jeg jo blogget om før. Det er i utgangspunktet en rouge, men den funker like bra som øyenskygge. Synes fargen er veldig fin som "base". 

Maybelline sitt 24K nudes-palette, var jeg så heldig å få teste ut av Maybelline for litt siden. Jeg har brukt The Nude-palettet deres utrolig mye, så da synes jeg det var veldig stas å teste ut nye farger. Jeg har brukt palettet for å fjonge meg flere ganger, både til jul og nyttår, så dette kan jeg si med hånden og ti kniver på/i hjertet, at jeg liker veldig godt :-)

Jeg begynner med å legge farge (1) over hele lokket, og litt opp mot brynet. Deretter legger jeg farge (3) i en trekant ytterst på øyelokket, før jeg avslutter med å legge farge (2) innerst på øyelokket. Under øyet legger fargene i samme rekkefølge; farge (1) ytterst, farge (3) i midten og farge (2) innerst. 

Nå er jeg fryktelig trøtt, for new year new me har utrolig nok fått en litt bedre døgnrytme (det var på tide, si). Tuller ikke når jeg sier at jeg nesten hadde gitt opp alt håp, og slått meg til ro med at jeg var alt for masse b-menneske til å klare det evige nyttårsforsettet om bedre døgnrytme. Når det er sagt, er jeg spent på hvor lenge new year new me holder, før jeg blir old year old me igjen </3 Vi snakkes, god natt.


Fint innlegg!! Men syns du skrive hehe ALLLLLLT for ofte.. dårlig
14.01.2017, 01:08
Camilla Heindorf
Så stilig du ser ut:D
14.01.2017, 01:33
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Marie Oma
Så fine farger <3
14.01.2017, 17:11
blog/website: http://moex.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits