POSTET / 15.01.2017
2016: Juli - desember

J U L I

I stort sett hele juli jobbet jeg på Vinje Utstillinga. Der har jeg jobbet hver sommer de siste fem årene, og jeg er overbevist over at det er den hyggeligste og beste sommerjobben som finnes. Ellers så var dette måneden svaret fra Samordna Opptak (dvs svar på søknad om skole) kom. Og jeg må si at det var en lettelse å endelig få vite hva jeg skulle gjøre de neste årene. Dette er i grunn alt jeg husker fra juli..? Når jeg ikke jobba og fikk svar på søknad, tipper jeg at jeg var med familie/venner, spiste osv.

A U G U S T

Dette var en spennende og morsom måned! I begynnelsen av måneden flytta jeg og Mari til Bergen, og rundt midten av måneden begynte vi på skolen. Den første skoleuka var jo fadderuke, noe som var  gøy! Etter fadderuka var slutt, begynte studentlivet for realz, og urealistiske-meg tenkte jo seff at, nå som jeg var ordentlig student, skulle jeg være tidlig ute med pensum - et prosjekt som ble avsluttet, før det ble begynt. 

S E P T E M B E R

I september var blant annet jeg og Mari i Oslo! På turen bort, tok vi tog. Ryktene sa at dette var en fryktelig fin togreise, så turisten i meg hadde pakket med seg kameraet i veska og gledet seg til tog-sightseeing. Dessverre er sovehjertet mitt på kollektiv transport uvanlig godt, noe som resulterte i at jeg sovna i Bergen og våkna på/i (??) Lysaker. Dvs. at turisten kun fikk med seg Bergen og Oslo, er det mulig:( Ellers besto ukene for det meste av skole, venner og noen turer på Ikea. I slutten av måneden var jeg så heldig å få være med Maybelline til København på Maybelline sitt Strobing Party - en skikkelig hyggelig tur :-)

O K T O B E R

Denne måneden husker jeg ingenting fra??? Men ved hjelp av bloggarkivet, dukket det opp et par minner likevel. Jeg var blant annet hjemme i Vinje, og fikk leve luksuslivet der klesvasken vasket seg automatisk og maten laget seg selv i en ukes tid. 

N O V E M B E R & D E S E M B E R

På skolen (og på bloggen forsåvidt) besto denne måneden for det meste av exphil. Men i slutten av november dro jeg til Helsinki for å være med Maybelline på en shoot for et nytt produkt. Ellers besto dagene for det meste av skole osv, før jeg dro hjem til jul ganske tidlig i desember. I midten av måneden var jeg i oslo på et spennende møte med Maybelline. Fremover er jeg så heldig å få samarbeide endel med Maybelline - så det gleder jeg meg veldig til å fortelle dere mer om :-) 


Camilla Heindorf
Fint Innlegg.<3
15.01.2017, 23:41
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits