POSTET / 23.01.2017
Uken som gikk #1

UKENS OPPTUR // Seff å bli ferdig med eksamen!!!!

UKENS NEDTUR // Her om dagen skulle jeg legge over bildene fra dataen, over på en ekstern hardisk. Jeg ante fred og ingen fare da jeg tømte papirkurven, men det viste seg altså at ingen av bildene hadde blitt lagt over - noe som vil si at jeg har slettet alle bildene fra de tre siste årene uten å ta sikkerhetskopi av de:( Er det mulig:( Sorgen er stor, men har et siste håp om at Eplehuset klarer å fikse opp i ugenistreken som duste-meg har stelt i stand.

UKENS MAT // Lenge har jo dette vært taco, men nå må jeg si at førsteplassen er slått, og min nye all time-favourite matrett er nå, kebab! For en fantastisk rett.

UKENS SERIE // Dette tror jeg er felles for hele landet atm; Farmen kjendis. Heldigvis er Petter Pilgaard fortsatt med, for Farmen kjendis uten han, blir jo som fredag uten taco - heia Petter!!!!

UKENS SANG // Forrige uke hørte jeg "Issues" av Julia Michaels sikker tusen ganger (shit det var mange ganger altsåXD)

UKENS INNKJØP // Er det et plagg jeg har brukt mye, så er det den blå blomsterskjorta mi fra Ganni. Så i en av de mange lesepausene mine forrige uke, bestemte jeg meg for å bestille tilsvarende skjorte, bare i rød og hvit, så det får bli forrige ukes innkjøp. 

Nå kan jeg ikke skrive mer, siden klokka er over 21.40, noe som betyr Farmen WIHO<3333


Camilla Heindorf
Bra innlegg:D
25.01.2017, 00:41
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits