POSTET / 26.01.2017
Glød og sånn

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere fire glow-favoritos. I utgangspunktet har jeg store mangler av natural glowing skin, så da er det fint med noen produkter som hjelper meg med å fake glød WIHU. 

Dior "Beautifying Protective Creme Sublime Glow" // Denne solkremen kjøpte jeg litt før jul, så nå har jeg brukt den daglig i et par måneder - og jeg liker den veldig godt. Hvorfor valget falt på denne vet jeg ikke, for jeg hadde ikke lest noe reviews eller lignende, men i guess den gjorde et godt inntrykk da jeg var på solkrem-jakt på Kicks. Jeg påfører et lag av denne under sminken, noe som jeg synes gir en veldig fin glød. Men, jeg vil bare nevne et lite obs til slutt; dersom man påfører veldig mye, kan det bli litt for mye av det gode:P Man kan nemlig bli selvlysende:P Snakker av erfaring:P

Mac "Strobe Cream" // Når jeg skal pynte meg litt ekstra, bruker jeg et tynt lag av denne over solkremen, under sminken. Denne er fryktelig drøy i bruk, og jeg tror jeg har hatt den samme tuba i ca. tre år - dvs. at man får mye/langvarig glød for pengene, for å si det sånn HEHE.

Gurelain "Terracotta Powder" // Terracotta-pudderet er en bronzer som inneholder endel highlight. Denne bruker jeg hovedsakelig i tinningene og på kinnbena, men jeg synes den funker like bra som øyenskygge.

Maybelline "Master Strobing Liquid" // Dette produktet har jeg vært så heldig å få testet av Maybelline. Tidligere har jeg jo blogget om Maybelline sin strobing stick, og dette er samme greia, bare i flytende form. På bildet over ser dere hvor jeg påfører den; på kinnbena og neseryggen. Selv bruker jeg fingeren til å påføre produktet, for så å blende det ut med en foundationkost. Jeg synes produktet smelter seg fint inn i huden, noe som gir et naturlig resultat - og det er jo alltids bra :-)


Hanne Lovise Johnsen
så nydelig du er! ❤
26.01.2017, 23:13
blog/website: http://hannelovisej.blogg.no
Camilla Heindorf
Så kult
27.01.2017, 00:43
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits