POSTET / 27.01.2017
2016: FavoritterJanuar er jo måneden for å få unnagjort alle "året som gikk"-innlegg, så siden det nærmer seg februar, synes jeg det kunne passe å vise dere mine favoritos av diverse ting i løpet av 2016. 

VESKE // Min favorittveske i 2016 er jo seff "Birck"-veska mi fra Holzweiler (den er sponset). Denne har jeg brukt utrolig mye, og i mine øyne er den the perfect bag. Den er ikke for stor, og ikke for liten, så jeg får plass til alt jeg trenger. 

PARFYME // Gucci sin "Guilty"-parfyme fikk jeg til jul, og jeg synes den lukter _så_ godt! Det er nok den mest "damete" (haha) parfymen jeg har, og ettersom jeg begynner å bli en gammel dame, er jo det midt i blinken. 

SKO // Tidligere i høst kjøpte jeg skoene dere ser over, på Nelly. De er fra Filippa K, og er balsam for føttene (nå tok jeg kanskje litt hardt i her, de er ikke Asics liksom, men de er veldig gode til å være den typen sko).

KLESPLAGG // Skjorta over (fra Ganni) har jeg jo blogget om endel ganger allerede haha, så da må den seff få plass i dette innlegget også. 

SMINKE & ANDRE PRODUKTER // Både øyekremen og foundationen fra Bobbi Brown, har jeg blogget om tidligere her, og solkremen blogget jeg jo om i går. Men brynsgelen dere ser på høyre bilde, har jeg ikke skrevet om før. Siste halvdel av fjoråret begynte jeg å bruke brynsgel fast. Jeg har testet et par ulike typer, og jeg må si at jeg i grunn liker alle jeg har prøvd til nå. For øyeblikket bruker jeg den dere ser på bildet over, Maybelline sin Brow Precise (jeg har fått produktet av Maybelline), som inneholder litt farge. Denne påfører jeg som en "siste finsih", noe som gjør så brynene holder seg på plass all day long. 


Camilla Heindorf
Veldig kult.

Liker virkelig slike innlegg også. :)
29.01.2017, 03:09
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits