POSTET / 31.01.2017
Detaljer


Bukse WEEKDAY Genser HM Sko COMMON PROJECTS Veske LOUIS VUITTON 

Her ser dere noen details, som jeg så fint kaller det, fra forrige uke. Buksa dere ser på bildene er en sånn bootcut-bukse, som jeg kjøpte på januarsalg på Weekday forrige uke. Synes det er så fint med litt sleng i beina, så da ble jeg svært fornøyd da jeg fant denne. Har så lyst på en vintage slengbukse fra Levis, synes det er så cool når den er litt slitt i kantene, så det får min neste tise-jakt.

Ellers har jeg vært på skolen, fått ny vaskemaskin og lagd pastamiddag i dag. Ettersom striskjorta og havrelefse-livet har returnert etter helga, har jeg også en oppgave jeg må få skrevet ferdig i løpet av morgendagen. En av mine favoritting i hele verden er å være tidlig ferdig med ting jeg må få gjort, men det hjelper ikke stort, når jeg _aldri_ er ferdig før jeg absolutt må. I løpet av snart 14 års skolegang, kan jeg ikke huske at jeg én eneste gang har vært tidlig ute med en innlevering:( Så det er altså en av mine flere godt vedlikeholdte uvaner:(


Pernille
Flotte detaljer. Ha en flott kveld!
31.01.2017, 19:33
blog/website: http://pernillelc94.blogg.no
finnebalansenilivet
Så fint!
31.01.2017, 19:37
blog/website: http://finnebalansenilivet.blogg.no
Iselin Renée
Så fint :)
31.01.2017, 21:55
blog/website: http://www.iselinrenee.blogg.no
Hei, kunne du laget et innlegg på det å studere i Bergen? Egne erfaringer, lokalet, studiet du går på osv? Hadde vært veldig hjelpsomt :)))
31.01.2017, 23:03Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits