Jeg vet ikke om noen av dere husker at jeg la ut en spørsmålsrunde i slutten av november, for det har nemlig ikke jeg husket hehe. Men som jeg sier gang på gang; bedre sent enn aldri. 

Hva er det beste med Telemark? Seff Vinje!!! Ellers så synes jeg hele Telemark er et fryktelig trivelig sted hehe.

Kan du vise oss din hudpleierutine? Når det gjelder min hudpleierutine, så er det ikke noe avanserte greier. Jeg begynner med å fjerne sminka mi med Simple-servietter, deretter bruker jeg Garnier sitt Cleansing water til å rense, for så å avslutte med en fuktighetskrem fra Embrolysse.. 

Har du noen tips til å få en bra klassisk stil uten å kvele lommeboka? Er det for eksempel sånn at du tenker nøye igjennom vært kjøp og hva du faktisk trenger, eller er du impulsiv og fort svir litt for mye på unødvendig bomkjøp? Mitt beste tips for å få en stil man liker, er å bruke plagg man liker, uavhengig trender og "hva som er kult" osv. Tidligere var jeg fryktelig flink til å handle på impuls, noe som førte til x-antall tullete bomkjøp. Men, heldigvis, har jeg skjerpa meg nå og kjøper sjelden (med unntak) ting med mindre jeg har tenkt nøye igjennom det. Begynner endelig å bli gammel og klok, si. 

Har skjønt at du går på rettsvitenskap i Bergen, og lurte på om du kunne skrevet litt om hvordan du synes studiet er? Både i forhold til selve studiet og Bergen som studentby? Ja, det kan jeg gjøre! Selv er jeg veldig fornøyd, både når det gjelder studiet og Bergen som by. Når det gjelder studiet, synes jeg først og fremst det er veldig interessant og spennende, noe jeg er veldig glad for, i og med at det er planen for de neste fire ++ årene som kommer. Studiet er lagt opp så vi blir ferdig med et og et fag, det vil si at eksamenene er spredt utover hele året. Denne oppbygningen passer skippertakmennesket-meg veldig bra, så jeg holder meg noenlunde ajour. Jeg har heller ikke noe å klage på når det gjelder Bergen som by/studentby. Jeg har vel og merke ingenting å sammenligne med, men i mine øyne kunne jeg ikke vært mer fornøyd :-)

Hvilke blader liker du å lese? Jeg kjøper for det meste Det Nye, Costume og/eller Elle. I tillegg liker jeg å kjøpe Vogue, Kinfolk, Harpers Bazar osv. Når det er sagt, så er dette blader jeg sjelden leser, men har til pynt på hylla mi. 

Hvordan fant du ut hva du skulle studere og når bestemte du deg? Dette var egentlig en ganske naturlig prosess (om jeg kan kalle det det??? haha). Vg3 begynte med at jeg ikke hadde peiling, og hadde titalls mulige studier i tankene som jeg tenkte at "sikkert er gøy". Etterhvert som tiden gikk, ble studiene jeg hadde i tankene færre og færre, og det var vel ca. rundt juletider jeg bestemte meg for rettsvitenskap. Akkurat hvorfor valget falt på det vet jeg ikke, men jeg vil tro at jeg "synes det så spennende ut" - noe som heldigvis stemte. Også så jeg "Making a murder" den jula, så kanskje det var avgjørende faktor??? Ikke vet jeg. 

Hvilke andre studier stod det mellom? Jeg husker at psykologi var et veldig aktuelt alternativ, ellers så hadde jeg blant annet statsvitenskap, sammenlignende politikk og organsiasjon og administrasjonsvitenskap (??) på søknaden min. 

Har du tenkt til å fortsette på rettsvitenskap? Ja, det har jeg.


Hege Kristin
fine svar!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med :D
12.02.2017, 16:52
blog/website: http://www.hegekristin.blogg.no
Dazzy
Gode svar:)
12.02.2017, 18:08
blog/website: http://www.dazzy.blogg.no
CamiMH
Så fine svar
14.02.2017, 01:07
blog/website: http://camiMH.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits