Hva gjør du ved manglende motivasjon? Som det dårlige/tiltaksløse/late mennesket jeg er, så begynner jeg å se på tv når jeg mister motivasjon innenfor mine aktuelle motivasjonsfelt (dvs. skole, trening til tider, blogg, osv).

Bor du i kollektiv eller for deg selv? Jeg bor med min gode og snille og festlige venninde Mari-venninde ♥

Hvilke butikker handler du på? For øyeblikket handler jeg for det meste i de butikkene som er på Torgalmenningen og området rundt; hvilken butikk avhenger av hva jeg er på utkikk etter.

Favorittserier? Jeg ser egentlig veldig lite på sånne typisk netflix-serier, men jeg ser veldig mye på alt av norsk underholdnings tv haha. 

Hva er din typisk hverdag? Hva gjør du som regel etter skolen? Ukedagene varierer endel fra dag til dag, men jeg kan ta utgangspunkt i tirsdager, for tirsdager ser ofte sånn ca. like ut: Jeg våkner ca. 06.30 og fikser meg, spiser frokost osv. Deretter tar jeg bussen til skolen, for så å dra på noe som heter "arbeidsgruppe" kl. 08.15. Arbeidsgruppa er ferdig klokka 10, og da drar jeg på lesesalen. På tirsdager er jeg alltid fryktelig dårlig til å lese, så tiden på lesesalen blir ofte ganske kort. Deretter drar jeg ned i byen, hvor jeg av og til har et ærend eller to, før jeg tar bussen hjem. Hva jeg gjør på kvelden varierer, men en "vanlig tirsdagskveld" går ut på å spise, jobbe med oppgave og se på tv, i guess. 

Så du alltid tar på deg solkrem før du sminker deg, hvilken solkrem bruker du? For øyeblikket bruker jeg Dior sin "Bronze Beautifying"-solkrem med faktor 50. 

Trener du? Haha joda, jeg prøver da en gang i blant. 

Hvor lenge har du blogget? Jeg begynte å blogge i 2010, vel og merke på en annen blogg. Wossa-bloggen (haha) ble opprettet året etter, altså 2011, og siden den tid har jeg blogget ganske jevnlig med tre-fire større pauser. Så svaret på spørsmålet blir altså sju år inkludert et par pauser. 

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits