POSTET / 20.02.2017
NYFW17: dag 1

// Turen er sponset

Heihei! Jeg har jo lovet dere grundige oppdateringer fra New York-turen min, så planen for den kommende tiden er å lage egne innlegg for hver dag jeg var på tur. Flinke Kristian var også med til NY. Og når sånne flinke filmmenn er med på tur,  resulterer det i sånne ordentlig profesjonelle filmsnutter, wiho! Det gleder jo en blogg-amatør sitt hjerte, så på slutten av noen av innleggene kommer det også til å være en liten filmsnutt.

Reisedagen, dvs. fredag 10. februar, startet med meg og mine hundre alarmer her i Bergen. Heldigvis, takk og pris (litt på rimern:P), hørte jeg de hundre alarmene mine, og stod opp i (ganske) god tid før avreise. Jeg tok fly fra Bergen til Oslo, hvor jeg møtte det fine reisefølget mitt.

Videre gikk turen inn på neste fly. Siden jeg alltid stiller sterkt når det gjelder soving, sov jeg 6 av 7 timer på flyet. Dermed gikk turen over havet svært fort, og plutselig var jeg i NY!

På grunn av tidsforskjellen, var det bare formiddag da vi ankom storbyen - så da brukte vi tiden på å kikke litt rundt i byen. Vi dro blant annet innom butikken Reformation. En skikkelig fin butikk, med skikkelig fine plagg. Dersom jeg ikke husker helt feil, er merket bærekraftig ved at de kun bruker resirkulert/vintage stoff i klærne sine, noe som gjør merket ekstra cool.

Etter by-kikkingen, dro vi på en hyggelig kafe og spiste, før vi dro tilbake til hotellet igjen. Vi bodde på Nomo Soho, et utrolig hyggelig og fint hotell, med en skikkelig fin utsikt. Under ser dere blant annet utsikten fra dusjen haha. Håper vel og merke at det ikke var like godt innsyn utenfra som innenfra. Heldigvis bodde jeg i attende etasje, si:):)

...Og her ser dere utsikten fra senga!! SPRØTTTTT.

Ja, da takker utsiktsentusiast97 for seg for i dag. Neste NY-innlegg kommer altså til å være dokumentasjon av NYFW dag 2. Da var vi blant annet på en såå fin visning, som jeg gleder meg til å vise dere fotos fra. 


CamiMH
Så kult. Håper du koser deg mye.
21.02.2017, 20:59
blog/website: http://camiMH.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits