POSTET / 26.02.2017
NYFW17: dag 3 (video)

// Turen er sponset

Først vil jeg komme med en liten beskjed. Da jeg lagde dette innlegget skjønte jeg at jeg var dårlig til å ta bilder denne dagen (mye bildekluss for tiden haha), så det er ikke alt fra turens tredje dag jeg har fått fanget opp på foto. Men, heldigvis (igjen), har Kristian laget en film fra denne dagen også - så den ser dere nederst i innlegget. I tillegg filmet jeg en del, så det kommer en vlog fra NY dag 3 om ikke lenge.

Dag 3 var altså søndag 12. februar. Dagen startet med at vi kikket litt rundt i byen, før vi dro på trening med Adriana Lima! Det var skikkelig gøy, og skikkelig tungt haha! Har ikke vært så sliten siden løpetest på vgs, så sånn supermodel-trening gjorde virkelig inntrykk på latjente97 altså. Stedet vi trente heter Dogpound, og det er det cooleste treningssenteret jeg har vært på hittil i min treningssenter-karriere. En av øvelsene var blant annet å slå med slegge på traktorhjul. Dette var jo seff en øvelse som falt i smak hos meg, i og med at jeg ikke gjør annet når jeg er heime til gards i Vinje:O (morsom)

Etter treningen dro vi tilbake til hotellet for å fikse oss til kvelden. Jeg er jo en amatør når det gjelder alt av sminke, så gleden var stor da jeg fikk profesjonell-nyfw-sminkør hjelp med kveldens sminking av flinke Marthe wiho ♥ Etter Marthe hadde fjonga meg opp, dro vi videre på Maybelline sitt cocktailparty wiho#2, hvor vi koste oss resten av kvelden.

Filmen er laget av flinke Kristian Dale.


CamiMH
Kul video:)
26.02.2017, 02:09
blog/website: http://camiMH.blogg.no
Anne
Nå døde eg litt! Heldige deg, Åshild <3
26.02.2017, 12:27Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits