POSTET / 14.03.2017
NYFW17: DAG 6

// Turen er sponset

Her kommer altså det siste NY-innlegget. For øyeblikket redigerer jeg på den siste vlogen, så vil tro den kommer ut i løpet av morgendagen. I morgen er det akkurat en måned (!! tiden flyr) siden bildene under ble tatt, så da var det på høy tid at de kom på bloggen, si.

Denne dagen startet med at vi dro til Brooklyn Bridge for å filme. I og med at vi var der før klokka 07, fikk vi med oss soloppgangen. Seff veldig stas å få se en ordentlig NY-soloppgang for turisten. Bare det å være på Brooklyn Bridge var jo veldig stas i seg selv. Det nærmeste jeg har vært brua tidligere, er film/instabilde/postkort, så da var det veldig gøy å få oppleve den live wiho. 

Etterpå dro vi tilbake til hotellet. Her vil jeg benytte sjansen til å understreke hvor godt jeg likte å leve livet på Nomo Soho: all time favorite-hotel4ever<333

Etter vi hadde pakket og sjekket ut av hotellet, gikk vi en :(siste:( tur rundt og kikket i byen. Vi var blant annet innom et skikkelig cool marked i nærheten av hotellet, hvor de hadde alt mulig. Dette alt mulig-stedet er et sted jeg vil anbefale dersom dere skal til NY, men ettersom jeg ikke husker hva alt mulig-stedet heter, er det ikke stort til hjelp (skal oppdatere dersom jeg kommer på navnet).

Fine Marthe ♥

...Og så var det tid for hjemreise:(:( Sove-mestern meg sov seff 90% av flyturen, så før jeg visste ordet av det var jeg tilbake i Bergen. Må si det var en hard overgang å gå fra verdens gøyeste tur, til å komme hjem til regn og straks eksamen (viktig beskjed: et tullete luksusproblem).


CamiMH
Kule bilder:D
14.03.2017, 23:15
blog/website: http://camiMH.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits