POSTET / 17.03.2017
Upersonlig97

Hei! I det siste har jeg lagt meg til en uvane som går ut på at jeg glemmer å blogge?? Hva i alle dager, si?! Dette har sjelden vært tilfellet i løpet av de 6 årene denne bloggen har eksistert, men nå har det altså skjedd opp til flere ganger i måneden. Liker ikke denne negative utviklingen, så problemet må bli tatt ved roten. Jeg mistenker at både bloggen og bloggeren bak, trenger noen forbedringer for å holde dampen gående.

En ting jeg har tenkt på lenge, er at jeg har en sabla upersonlig blogg. Det eneste jeg blogger om er skinnjakker og kåper, og jeg må si at jeg har veldig lyst til å få litt mer dybde i bloggingen min enn som så. Dere må jo tro at jeg ikke er noe annet enn en vandrende jakke?:(? (morsom). Men fra spøk til alvor; planen min fremover er først og fremst å begynne og hverdagsblogge litt. Så i den forbindelse tenkte jeg at jeg kunne innlede dybde-bloggingen min (haha lollis), med å blogge om hva jeg gjorde denne torsdagen. Dagen (som nå har blitt gårsdagen) begynte med at jeg våknet og åt frokost osv, før jeg tok fatt på dagens ærender. Dagens ærender bestod av to kjipe ærender; levere mobilen til reperasjon og levere dataen til reperasjon. Årsaken til mobil-trøbbelet aner jeg ikke. Derimot, når det gjelder data-trøbbelet, er det veldig selvforskyldt (dessverre). Årsaken har jeg skrevet om tidligere, nemlig at jeg klarte å slette alle (!) bildene mine - dvs. alle bilder fra 2014:( Griner av tanken, for nettopp det å miste bilder har lenge vært en stor frykt. Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv, så jeg håper Eplehuset klarer å fikse opp i kløneriet mitt. 

Etter jeg og Mari hadde vært på min reperasjonsrunde, dro vi på kafe og spiste lunsj. Å spise ute er min favorittaktivitet i hele verden. Synes det er hyggelig, og jeg gleder meg til jeg er pensjonist, for da skal jeg dra på kaferunder hver dag wiho.

Torsdagen ble seff avsluttet med at jeg ble rørt av parsermonien på Paradise, før jeg omsider gikk for å legge meg. Så nå må jeg sove! GOD NATT.


Ida
Wii, så gøy at du skal begynne med mer hverdagsblogging! Digger bloggen din og energien du utstråler. Pluss at bloggingen fra nyfw har vært super! Enig at det kan bli liiitt ensformig med bare outfits i lengden, hehe;)
17.03.2017, 15:40
Åshild Ringhus
Ida: ÅÅ, denne kommentaren gjorde meg skikkelig glad - tusen takk søta!! <3
18.03.2017, 22:54
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Victoria Larsen
Så fine bilder! Moro at du skal begynne mer med hverdagsblogging :)
17.03.2017, 16:40
blog/website: http://viccctoria.blogg.no/
Åshild Ringhus
Victoria Larsen: Så hyggelig å høre! Tusen takk <3
18.03.2017, 22:54
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits