POSTET / 19.03.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Denne uken har jeg endelig fått fiksa endel jeg lenge har skulle fiksa, deriblant å levere mobil og data til reperasjon. Når det gjelder noen visse ting, feks levere mobil og data til reprasjon, kan jeg være så latterlig tiltaksløs. Dette er en uvane jeg veldig gjerne vil bli kvitt haha, så nå skal jeg ligge i hardtrening for å bli et effektivt menneske. Det blir nytt og spennende.

UKENS NEDTUR // Jeg er usikker på om jeg tillater meg selv å si at det å levere mobilen til reperasjon er ukens nedtur?? For det er jo verdens mest tullete ting å klage over. 

UKENS TANKE // Dette er et kjært tema på min blogg, og jeg blogger om det litt for ofte, men la gå. Ukens tanke er nemlig at tiden går fryktelig fort, og da spesielt  med tanke på det siste året. Synes det er helt sprøtt å tenke på at for et år siden hadde jeg ikke vært russ en gang, og nå nærmer jeg meg ferdig med første studieår. Synes det er merkelig å tenke på at jeg snart er 1/5 ferdigutdannet haha. Fortsatt noen år til vel og merke, men dersom de neste årene skal gå like fort, er jeg 5/5 ferdigutdannet før jeg vet ordet av det. SPRØTT.

UKENS SANG // Jeg elsker det nye albumet til Zara Larsson. For øyeblikket er favorittene Symphony og TG4M<333 

UKENS MATOPPLEVELSE // På et av kafebesøkene mine forrige uke åt jeg en fryktelig god rett som het "boboli" (?? tror jeg). Det var et slags brød fylt med marinert kylling, dressing og grønnsaker, og det smakte upåklagelig. Mmm yum love it.

UKENS INNKJØP // Det må også bli boboli. Mmm yum love it.


CamiMH
Liker desse innleggene godt
19.03.2017, 23:13
blog/website: http://camiMH.blogg.no
Åshild Ringhus
CamiMH: Så hyggelig å høre! Tusen takk :-)
26.03.2017, 19:54
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Martine Fimreite Wilhelmsen
Fint innlegg!! Du er virkelig pen:)
20.03.2017, 13:39
blog/website: http://martinefiwi.blogg.no
Åshild Ringhus
Martine Fimreite Wilhelmsen: Tusen takk!!
26.03.2017, 19:54
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits